Gracz3018 Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Witam, myślę o sprzedaniu mojej konsoli, ponieważ kupiłem nowego PC i konsola tylko sie kurzy, więc ile mogę dostać za:- PS3 slim 250 GB, 2 pady, okablowanie( w tym pozłacane hdmi, ale nie wiem czy to podbija cene), pudełko, jakiś tam headset( coś jak to, ale to jest innej firmy, nie używane).- Na dysku jest około 30 dem, 6 pełniaków i dodaję konto PSN co tam jest, czyli wszystkie kody będą dostępne co były w grach.Gry pudełkowe jakie mam to:- GTA 4 The complete edition ( GTA 4 + 2 dodatki, W języku angielskim, ponieważ kupiłem ją w stanach)- Platinium Assassin's Creed Brotherhood PL- Platinium GOD OF WAR 3 PL- Deus EX Human Revolution PL- Call of Duty modern Warfare 2 ANG- Motor Storm ANG- Gran Turismo 5 ANG (nie odpalana w pl, grałem chwile w stanach)- Crysis 2 PL- FIFA 09 ANG- MX vs. ATV REFLEX- Assassin's Creed 2 GOTY PL- Max Payne 3 PLIle mogę za nią dostać? Mam dwóch kupców, tylko cenę nie wiem jaką im podać... Za 800 - 850 czy może mniej tak z 750? Link to comment Share on other sites More sharing options...