LordZgred Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 Dostałem wczoraj kod, którym chętnie się podzielę. Patrząc na te dziwne ceny na ebay'u czy allezło, mam średnią ochotę w to grać, czy na tym zarabiać. Chętnie przyjmę nieużywane kody do Margonem, albo coś ciekawego związanego z Margonem - nie zbieram kart steam. Piszcie propozycje pod tematem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MujStach Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 Coś cię interesuje z mojego tematu? Druga sygnaturka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid105 Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 mogę dać Bf3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordZgred Posted October 29, 2013 Author Report Share Posted October 29, 2013 Bardzo miło z waszej strony, ale BF'a 3 jeszcze mam z humbli i nawet go nie włączyłem. Co do całej listy użytkownika "DerSupreme", to połowy tych gier nie znam, reszta to zbiór z humbli które pewnie mam, albo straszne crapy - przepraszam.Zdecydowanie, byłbym zadowolony za śmieci z margonem (Jakiś [CIACH], kody promocyjne z cd action, albo zabij mnie nie wiem), ale jak już idziemy klucz za klucz, chętnie przyjmę z Desury Project Zomboid Handel przedmiotami w grach MMO jest zakazany. - YoshiPrzepraszam, że odpisze pod notatką ale - nie w tej Wszystko można kupić za smocze łzy, 1SŁ - 1ZŁ, nawet między graczami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
axandar Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 Poszło PW o kodzie do margonem Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordZgred Posted November 1, 2013 Author Report Share Posted November 1, 2013 Proszę o zamknięcie, kod został wymieniony z użytkownikiem powyżej.Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...