ghostrafal Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Chce kopić telefon tylko że jest dużo modeli i nie wiem co konkretnie wybrać wiec proszę o rady i konkretne telefony. Myślę o Xperii T. A co wy drodzy przyjaciele mi polecicie? Preferuje Androida. Chwilowo nie bede pisac za jakąś godzinę powinienem odpisać lub jutro rano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihashek Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Do czego będziesz wykorzystywał telefon? Xperia T jest dobrym pomysłem, chociaż nie wiem, czy nie lepszy byłby tutaj Samsung Galaxy S II. Używki wchodzą w grę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrafal Posted October 26, 2013 Author Report Share Posted October 26, 2013 Myślałem o S2 plus raczej używki odpadają ale jeśli ciekawe propozycje to Ok. Muzyka filmy gry internet zdjęcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allorifys Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 HTC One X, ja na Twoim miejscu przekonałbym się do tej używki, 4 rdzeniowy procesor i Tegra 3 piechotą nie chodzą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mno55555 Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Akurat s4+adreno 225 są wydajniejsze od tegry tak w grach jak i uzytkowaniu, mniej sie grzeją i ogolnie mniej problemow.One x ma inne plusy które mogą postawić go wyżej od sxt.Autor nie sprecyzował wymagań a hox za 0.9k nie wyrwiesz w przeciwienstwie do sony.Ja wybrałbym sxt jeżeli ma być to taki uniweraslany smartfon ew. za 700zł jest sony l niewiele gorszy a 200zł w kieszeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...