Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

kry7

Myszka za ok 70 zł

Recommended Posts

Witam szukam myszki do głównie gier. Dotychczas używałem tracera diablo nie miałem porównania z innymi myszkami (droższymi) ale wymogiem w nowej myszce są dwa przyciski pod kciukiem wstecz i dalej.

Myszkę będę trzymał Palm grip.

Podkładkę mam A4tech X7 200MP.

Co polecacie? smile_prosty.gif

EDIT: Znalezłem kilka myszek a4tech np. x710bh x748 ale teraz są to v-tracki podobno sporo gorsze od avago i nie wiem co wziąć (wyglądem x748 najbardziej mi odpowiada )

Genius faktycznie fajny jest ale podkładkę mam prawie nową a mysz kosztuje jednak trochę ponad 70 zl. Co do a4techa to jednak tez przekracza cenę. Co myślicie o myszkach zalman zm m200 niby ma avago5700 i jest bardzo tania (i mala ale to jakos przeboleje) ale jak w grach by się sprawdzała ?? Znalazłem też mysz e-blue cobra EMS 108 wydaje mi się najlepsza jak myślicie?

Myślałem że już temat jest zakopany dlatego nie prosiłem o zamknięcie :P Kupiłem już mysz E-blue EMS 108BK i powiem tak, różnica jest duża w porównaniu z tracerem w precyzji sensora i jego czułości w poprzedniej myszce 1800DPI=skakanie po całym ekranie, teraz mogę nawet spokojnie na 2400DPI operować . Nie pasuje mi tylko jej kształt gdyby była bardziej wypukła wygodniej by się ją trzymał.

@rafioza dzięki za propozycję ale już po zakupach :)

Temat można zamknąć

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...