kry7 Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Witam szukam myszki do głównie gier. Dotychczas używałem tracera diablo nie miałem porównania z innymi myszkami (droższymi) ale wymogiem w nowej myszce są dwa przyciski pod kciukiem wstecz i dalej.Myszkę będę trzymał Palm grip.Podkładkę mam A4tech X7 200MP.Co polecacie? EDIT: Znalezłem kilka myszek a4tech np. x710bh x748 ale teraz są to v-tracki podobno sporo gorsze od avago i nie wiem co wziąć (wyglądem x748 najbardziej mi odpowiada ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihashek Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Może A4Tech Bloody V7? Ponoć ma słaby sensor, ja uważam przeciwnie. Może nie rewelacyjny, ale na taką cenę - OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hya Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 jeżeli zmienisz podkładkę na jakąś nie czarną to możesz używać myszki genius x-g510 (tu masz reckę: http://www.test-gear.pl/testy-i-recenzje/myszki/genius-x-g510/ ) całkiem dobra myszka jak za tą cenę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kry7 Posted October 27, 2013 Author Report Share Posted October 27, 2013 Genius faktycznie fajny jest ale podkładkę mam prawie nową a mysz kosztuje jednak trochę ponad 70 zl. Co do a4techa to jednak tez przekracza cenę. Co myślicie o myszkach zalman zm m200 niby ma avago5700 i jest bardzo tania (i mala ale to jakos przeboleje) ale jak w grach by się sprawdzała ?? Znalazłem też mysz e-blue cobra EMS 108 wydaje mi się najlepsza jak myślicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafioza02 Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 Polecałbym raczej sprawdzone myszki takie jak np: Gigabyte M6900 lub a4tech x7 z (koniecznie!) sensorem avago 9500. Pod Palma te propozycje są w porządku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kry7 Posted November 7, 2013 Author Report Share Posted November 7, 2013 Myślałem że już temat jest zakopany dlatego nie prosiłem o zamknięcie Kupiłem już mysz E-blue EMS 108BK i powiem tak, różnica jest duża w porównaniu z tracerem w precyzji sensora i jego czułości w poprzedniej myszce 1800DPI=skakanie po całym ekranie, teraz mogę nawet spokojnie na 2400DPI operować . Nie pasuje mi tylko jej kształt gdyby była bardziej wypukła wygodniej by się ją trzymał.@rafioza dzięki za propozycję ale już po zakupach Temat można zamknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
AshampO Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 A4TECH Bloody Gamming V3.Naprawdę super myszka za 70zł.Jakościowo jak razer. Link to comment Share on other sites More sharing options...