kapsel1997 Napisano Wrzesień 19, 2013 Zgłoś Napisano Wrzesień 19, 2013 Mam dosyć niefortunny problem - Posiadam komputer z Windows 7 32 bit i w grze GTA Vice City (wersja Steam) nagle pojawił się dosyć popularny problem z myszką - można ruszać nią w menu, ale ani nie można w nim nią operować, ani obracać się w trakcie gry. Sprawdziłem i ten sam problem mam z San Andreas.Poszukałem w necie i wyczytałem, iż należy wejść w menedżer zadań i zaznaczyć tylko jeden procesor w koligacjach. Niestety, mam dość słaby komputer przez co przy "wybuchowych" i "dymnych" akcjach gra potrafi brzydko przyciąć. Czy jest inne rozwiązanie tego problemu, aby nie ryzykować utraty wydajności?Zapoznaj się z zasadami nazywania tematów - Kawalorn
maksv6 Napisano Wrzesień 19, 2013 Zgłoś Napisano Wrzesień 19, 2013 Musisz wejść do menadżera ustawień i tam znaleźć proces GTA.SA lub GTA.VC i prawym przyciskiem myszy nacisnąć i wybrać zakładkę ustaw koligację i odznaczyć resztę procesorów zostawić tylko procesor 0. To jest jedyne rozwiązanie możesz zostawić dwa procesory ale myszka może czasami dziwnie się zachowywać
UpiornyOrszak Napisano Wrzesień 19, 2013 Zgłoś Napisano Wrzesień 19, 2013 Wiem że w San Andreas myszka potrafi nie działać ( sam tak często mialem) pomagało mi wchodzenie i wychodzenie w menu główne po kilku razach myszka powinna załapać.
Darsus Napisano Październik 28, 2013 Zgłoś Napisano Październik 28, 2013 Ja też tak miałem i robiłem dokładnie tak jak:Wiem że w San Andreas myszka potrafi nie działać ( sam tak często mialem) pomagało mi wchodzenie i wychodzenie w menu główne po kilku razach myszka powinna załapać.
Polecane posty
Zarchiwizowany
Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.