Hipis6 Posted September 19, 2013 Report Posted September 19, 2013 Witam mam problem grałem sobie normalnie już przez ok. 12h. Przeszedłem misję ze schowkiem Striełoka (raz już tam byłem, ale nie dokończyłem misji z informacją od kreta i powtórzyłem) idę na wysypisko, gram z 20 sekund, a gra się zawiesza, gdy przycisnę esc gra się wyłącza. Modów żadnych nie mam. Updatów raczej też nie. Pod spodem zamieszczę kawałek loga.tack trace:Scheduler tried to update object gar_sniper_banditDEFAULT OUT RESTRICTIONS :DEFAULT IN RESTRICTIONS : camp_fire_0002 camp_fire_0003 camp_fire_0005 gar_sniper_in_restrictor gar_space_restrictor gar_vagon_in_restrictor gar_zone_mosquito_bald_weak_0002OUT RESTRICTIONS : gar_sniper_in_restrictorIN RESTRICTIONS : camp_fire_0002 camp_fire_0003 camp_fire_0005 gar_space_restrictor gar_vagon_in_restrictor gar_zone_mosquito_bald_weak_0002FATAL ERROR[error]Expression : vertex || show_restrictions(m_object)[error]Function : CPatrolPathManager::select_point[error]File : D:\xray-svn\xr_3da\xrGame\patrol_path_manager.cpp[error]Line : 156[error]Description : any vertex in patrol path [gar_smart_bandit_large_lager_raid_2_walk] in inaccessible for object [gar_sniper_bandit]
pikaz512 Posted September 19, 2013 Report Posted September 19, 2013 Która wersja Stalkera? Bo te starsze bez patchy są nie do ukończenia Sprawdź to gość miał identyczny błąd.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.