youngbuck Posted September 14, 2013 Report Posted September 14, 2013 Bardzo interesują mnie przeróżne edycje, głownie PC, rozważe jednak każdą propozycję! CHĘTNIE ODKUPIE GRY Z SERII GOTHIC, ANNO ORAZ TWIERDZA!Poszukuje głównie:-Fallout 3: Edycja Kolekcjonerska-Far Cry 3: Edycja Szaleńca-WoW: Mists of Pandaria Edycja Kolekcjonerska-Wiedźmin Premierowe Wydanie-Rise of Nations: Rise of Legends Edycja Kolekcjonerska+ różnego rodzaju gadżety, oryginalne boxy i figurki związane z gramiProszę o PW!
AtanazY Posted September 14, 2013 Report Posted September 14, 2013 Witaj. Czy interesuje cię Driver San Francisco ?
gustawo Posted September 27, 2013 Report Posted September 27, 2013 Interesuje Cię może WIedźmin: Edycja Rozszerzona i Wiedźmin 2 premierówka? Stan dwóch wersji idealny, z Władka 2 złożyłem tylko jedną figurkę ale później ją schowałem do pudełka. Płyty w sumie nówki. Gry były tylko raz zainstalowane.
youngbuck Posted September 27, 2013 Author Report Posted September 27, 2013 Niestety obie wersje jakie wymieniłeś ja już posiadam (właśnie dlatego zależy mi na premierowym WIedźminie 1 ), ale i tak dzięki za zainteresowanie się tematem!
RemoFaller Posted September 27, 2013 Report Posted September 27, 2013 Hmm... "Far Cry 3"?Niestety nie mam...A co powiesz na "Far Cry 2" w edycji kolekcjonerskiej?Kompletna edycja w idealnym stanie (pudełko gry leży sobie od premiery w szafce,gry nigdy nie zainstalowałem... więc płyta nie używana)
alienub Posted October 5, 2013 Report Posted October 5, 2013 GoW Edycja Ultimate Trilogy (pucha pandory) - bez gryACIII Freedoom - bez gryAC 1 steelbox editionAC1 steelbook editionACB steelbookBlack Ops Hardened bez gryACR Z encyklopediaAvP z xenomorphem bez grycos ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.