BlueBloodDragon Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 Otóż grałem na słuchawkach jeszcze wczoraj i wszystko było Ok kiedy dziś usiadłem przy Test Drive Unlimited 2 już coś mi nie grało. Myślałem że jest to klimatyczny "Efekt" generowany przez grę ale się myliłem. Boję się że może być to przecięty/zmiażdżony kabel od jednego z kanałów. Proszę o pomoc. Dodam jednak że kiedy pobawię się sterownikiem Reatlek i przeniosą wszystko na prawą słuchawkę to dźwięk jest aczkolwiek MEGA cichy Co mam zrobić. Dodam raz jeszcze że widziałem jak brat przejechał kółkami od krzesła po kablu - To pewnie jego wina !
Damszczak Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 Jak ruszasz wtykiem to przerywa dźwięk? Jak tak to kabel do wymiany.
BlueBloodDragon Posted August 21, 2013 Author Report Posted August 21, 2013 Ruszam o nic się nie dzieje. Po prostu teraz brat już nigdy (Never!) Nie wchodzi do mojego pokoju . Więc temat kupna nowych lepszych słuchawek jest aktualny (Znowu...)
BlueBloodDragon Posted August 21, 2013 Author Report Posted August 21, 2013 Można już zamknąć temat. Jednak jeśli ktoś ma propozycję co do nowych słuchawek to proszę o kontakt poprzez PWWymagania dla słuchawek:MikrofonSoczysty BasOdszumianie MikrofonuCena do 300 złotych.
RAZOR026 Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 Jak Ci zależy na tych słuchawkach żebyś miał "awaryjne" to je zrecabluj na np. Conducfil Sonolene lub Canare Starquad i 2x Neutrik Rean NYS 231BG. Albo poszukaj usterki w słuchawkach (rozkręć, w miarę możliwości dolutuj kable jeśli zajdzie potrzeba), prawdopodobnie jest usterka w kablu, a słuchawek nie trzeba wyrzucać bo to proste do naprawienia.
BlueBloodDragon Posted August 23, 2013 Author Report Posted August 23, 2013 Te Crearive służyły awaryjnie.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.