Jump to content

Brak dżwięku w prawej słuchawce-Creative Fatal1ty

BlueBloodDragon

Recommended Posts

Posted

Otóż grałem na słuchawkach jeszcze wczoraj i wszystko było Ok kiedy dziś usiadłem przy Test Drive Unlimited 2 już coś mi nie grało. Myślałem że jest to klimatyczny "Efekt" generowany przez grę ale się myliłem. Boję się że może być to przecięty/zmiażdżony kabel od jednego z kanałów. Proszę o pomoc. Dodam jednak że kiedy pobawię się sterownikiem Reatlek i przeniosą wszystko na prawą słuchawkę to dźwięk jest aczkolwiek MEGA cichy :( Co mam zrobić. Dodam raz jeszcze że widziałem jak brat przejechał kółkami od krzesła po kablu - To pewnie jego wina !

Posted

Ruszam o nic się nie dzieje. Po prostu teraz brat już nigdy (Never!) Nie wchodzi do mojego pokoju :P. Więc temat kupna nowych lepszych słuchawek jest aktualny (Znowu...)

Posted

Można już zamknąć temat. Jednak jeśli ktoś ma propozycję co do nowych słuchawek to proszę o kontakt poprzez PW

Wymagania dla słuchawek:

Mikrofon

Soczysty Bas

Odszumianie Mikrofonu

Cena do 300 złotych.

Posted

Jak Ci zależy na tych słuchawkach żebyś miał "awaryjne" to je zrecabluj na np. Conducfil Sonolene lub Canare Starquad i 2x Neutrik Rean NYS 231BG. Albo poszukaj usterki w słuchawkach (rozkręć, w miarę możliwości dolutuj kable jeśli zajdzie potrzeba), prawdopodobnie jest usterka w kablu, a słuchawek nie trzeba wyrzucać bo to proste do naprawienia.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...