Wizardius Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Gra ktoś może w grę 2Moons http://2moons.acclaim.com/ ? jak tak patrze na foty to gra wyglada nawet ladnie, wymagania nie sa duże ... mam zamiar sobie sciagnac to gre ale dopiero po tym jak kupie nowy zasilacz bo ten co mam to ledwo ledwo... pograłby by ktoś ze mna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rofo Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 Ja mógłbym pograc ^^,Grałem magiem na 22 poziomie , ale znudziło mi się trochę i robię sieczkę Summonerem =]Gram w tą grę z kumplem (lvl czterdziesty-któryś summoner) . Mógłbym ci sypną troszku kasy na początek.Gram na servie Trieste -> AsrayMój nick : xDrizztPozdro =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
rofo Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Może znajdzie się jeszcze ktoś chętny na grę w 2M ?? ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizardius Posted October 3, 2007 Author Report Share Posted October 3, 2007 Hmm na niedlugo to sciagne najpierw musze kupić nowy zasilacz bo ten ledwo zipie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zglina Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 Gra bardzo fajna zaczełem dzis grac i jestem juz summomerem na 5lvl magiem na 5lvl i Bagi Worriorem na 5 lvl xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drakes_Dark Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Ja gram segnale 39lvl ale to na abadone. Gra się przyjemnie,grafika ładna, questy dobre, postacie zbalansowane, skille świetne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BioMan Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Jam mam Knighta, gra niezła!!!To zes sie wysilil z komentem... Moze cos wiecej? //slee Link to comment Share on other sites More sharing options...
zglina Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Powiem jedno bardzo łądna grafika(taka mangowa,świecąca),przyjemny wygląd skilli i prosty w obsludze interfejs....ale na tym sie kończy.Jak dojdziesz do 47 lvl to gra sie nudzi tak szybko że cholera ;/I tutaj mamy 10 max zbroi na postac ;/ tak samo z broniami...no cóż nie wszystkie mmorpg to cuda na miare WoW.Dość częste eventy jak na darmowego mmorpg a żeby jeździć na wierzchowcu(mamy do dyspozycji 3) trzeba miec 300.000 złota i go kupic...a powiem że taką sume pieniedzy na drodze sie nie znajduje.Dodatkowo wierzchowiec jest na 24h! A same wierzchowce różni tylko wygląd.Dość miły dung od 32 lvl który trwa 30min i można zdobyc coopery(czasami wypadaja z skrzynek i Frizkhanów) oraz 30 000. Dodatkowo dobrym sposobem na lvl jest Death Front tak zwana impreza gdzie wybierana sa 4 Drużyny(tzw.party) które razem walcza z potworami oczywiście każda drużyna na początku jest w innym miejscu ale i tak potem razem walcza a po pokonaniu big bossa jest Druzynowy PvP Jest tez drużynowy dung od 60lvl ale ja na 56lvl przestałem grac...gdyż(jak już mówiłem wcześniej) gra za szybko sie nudzi i jest monotonna mało misji itp.Gra pokazuje tutaj brutalnosć odrywane członki itp itd głowy latają.Ale i w tym są błędy np silnym cięciem odciołem gosciowi ręce a po chwili widac jak pada na kolana słychać dźwiek wbjanego w ziemie ostrza.Nie mówie już że w to grają albo podjarańcy oraz boterzy ,których jest naprawde sporo na tyle że GM-owie nic nei moga zrobic.A boterzy stali sie na tyle beczelni że nawet dają 20 botów w miejscu gdzie jest GM...i co dalej?? Do tego ciąglę atakowane servery nie wytrzymują ciężaru gracz i co chwile mozna spotkac sie z DC...ale polecam server Abaddon gdyz tam są mniejsze laggi i mniej DC niz na Trieste.AI twoich przeciwników(i nie tylko mobów ) jest strasznie nedzne.Ja sam nabijajac exp w dungu spotkałem sie z takim trikiem ze nikt mnie nie atakowal. Dopiero gdy ponownie przyzwałem summona przeciwnicy ruszyli na mnie.A teraz przejdżmy do pstaci których w 2Moons jest sześć i są prawdziwym plusem gry lecz wiele z nich to stereotypy które nie wnoszą nic do świata mmorpg lecz same w sobie chce sie nimi grac i wypróbowac wszystkie.Azure Knight-typowy rycerzyk z cała gamą broni do wybrania...Nic nowego jednym słowem.Ciekawe skille od 80 lvlSegenale-Mrs. Demonico która używa broni o wygladzie pejcza tylko ze to (UWAGA) magiczny pejcz którym moze nawalac itp itd ma najlepszy atak (wielo-osobowy nie pamietam jak to sie zwało dokładnie) na 60 lvl.A też może przywracać do życia graczy.Czyli jednym słowem nie w kij dmuchał Bagi Worrior-coś na przykład Orka zielony,silny i duży.Na początku słaba postać lecz tak samo jak Azure od 80lvl zdobywa silne skille.Powiem jedno że wszyscy gracze grajacy Bagim Lataja w poszukiwaniu jakiejs tam zbroi(która jest od 40lvl i której nie da sie kupic w sklepie) co mnie dziwi nie jest ona jakas super bo zbroia od 60 lvl bije ja na głowe...Incarian Magician-czarodziejka uzdrawianie,leczenia,wzmocnienie cos w tym stylu za bardzo jej nie znam bo mało osób nią gra...Vicious Summoner-gostek który walczy Twin Swords.A od 15 lvl moze przyzywac Summony. Są dwa typy Beast oraz Libido...radze grac Beast.Jako że sam doszedłem do 56 lvl Summonerem radze w statach dawac w Str oraz w Heal(przy lvl up dostajesz 5 punktów na rozwój) dajecie 2 str 3 w heal i stsujecie takie cos heal ma zawsze 10 punktów wiecej niz str.Dodatkowo nie zapomnijcie dawac w Spr które jest potrzebne do uzycia broni.Summoner moze tez używac broni Staff to coś w rodzaju różdżki.Oczywiście dla każdej broni są przypisane inne skille.Powiem wam że w PvP Summoner z swoim summonem wymiata...Hunter-Potrafi sie posługiwac i łukiem(kuszą?) iraz sztyletem dosc silna postac na późniejszych lvl ale wiecej nie wiem Mówiac szczerze gra miła dla oka,z dość ciekwaymi postaciami oraz krwawej sieczce na ekranie...niestety tylko max na 10h dla typowego gracza...Sposób na exp w dunguAha jest taki fajny sposób na nabicie lvl w dungu. Wiec tak wchodzisz do komnaty gdzie masz zabrac misje na rozwalenie słupków(jak je rozwalisz wyskakują po 3 frizkhany) a sama misje bierzesz od jakiegos posągu i wychodzisz przez drzwi(brame) przez które wszedłeś i znowu wchodzisz bierzesz misje,wychodzisz,wchodzisz,bierzesz misje itp...Za każdym takim zabraniem misji pojawia sie dodatkowe słupki dzieki czemu nawet goscie na 55lvl moga zgarnac po 20% lub wiecej za dunga w zwykłym expie Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeuRo Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 chyba to mmo nie było jeszcze wymienione.. A wstyd! Pełna akcji i dynamiczna walka jak na RPG niebo dla PVP i PK, masa krwi i b. dobra grafika duże możliwości rozbudowy postaci i ekwipunku więcej na: http://2moons.acclaim.com - wersja amerykańska http://www.gametribe.com/gt/dekaron.do - wersja europejska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizardius Posted May 4, 2008 Author Report Share Posted May 4, 2008 Cos tu nie tak..na 1 fotce grafa super a na 2 i 3 do kitu:P O co kaman? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifax Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 O już bez przesady. Różnice są bo 2 i 3 fotka jest w czasie walki a wiadomo że gdyby gra była doskonała to nie byłaby darmowa. Co do bocenia w grze - na europejskim serwerze nie jest tak źle. Z resztą, jeżeli będziesz chciał się dobrze bawić podczas grania to co ci przeszkadzają boterzy? Ty żyjesz obok nich i nie musisz sie nawet do nich odzywać Warto zagrać przede wszystkim na rasy(klasy - niczym się to nie różni) ponieważ jest aż 6. Styl graficzny też jest ładny (przynajmniej nie grafika typu "rpg i walka... ALE NAJPIERW BUUUUZI") ale to jest kwestia gustu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skorpion89 Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Ja też gram w 2moons, mam Maga 102lvl i Summka 99lvl Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShySpear Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 W 2moons grałem dość dawno i nadal nurtuje mnie fakt Dekarona ... podobno ten drugi tytuł to to samo tylko oczywiście z odmienną nazwą. A grałem oczywiście summonerem i dotrwałem do 46 poziomu. W grze grafika jest nawet ładna, a w momencie kiedy osiągnąłem wspomniany poziom jeszcze nie wiało w niej nudą. Także nie było najgorzej. Polecam tytuł. P.S. Bagiwarrior (jak dobrze pamiętam) - klasa z którą ciężko wygrać ... rzeźnik na arenie świata ;/ - minus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontakt Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 EDIT Z tego co tu pisze zapowiada się fajnie. PS : Który serwer(póki co zagram na Abbadonie)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
autostopowicz70 Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Zacząłem grać w Dekarona (Hunter 18lvl) i wrażenia mam raczej pozytywne, niezła grafika, fajne skile, prosta obsługa a przeciwnicy w grupie potrafią być groźni. Jak się rozwinie, zobaczymy Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadzik93 Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Ja niedawno zacząłem grać ale jakoś przestałem... Powód? Brak znajomych, nie wiem czemu ale szybko rezygnuję z gier MMORPG jeśli nie mam z kim grać... Jeśli ktoś jest chętny pograć ze mną to będzie mi bardzo miło gg - 4492932 na wszelki wypadek :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jij007 Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Witam Zamienie sie kontami. Mam Alokena 53(70 %) i zamienie go na Segite 45+. Postać dobrze wyposażona. Więcej info pod nr gg 7652142 Serwer SIz Link to comment Share on other sites More sharing options...