bedek71 Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Oto moje cudeńko, chciałbym go sprzedać ale nie wiem ile mogę za niego wziąć. Z góry dziękuję za pomoc. Fizyczne: Wysokość [cm] 3.7 Szerokość [cm] 41.53 Głębokość [cm] 27.4 Waga [kg] 3.63 Ekran: Przekątna ekranu [cal] 17.3 Natywna rozdzielczość 1600 x 900 Karta graficzna ATI Mobility Radeon HD 5650 Inne Technologia LED High Definition BrightView Specyfikacja: Procesor Intel Core i7-720QM Taktowanie procesora [MHz] 1600 z turbo boost do 2800 Pamięć RAM 6 GB DDR3 Urządzenie wskazujące Touchpad, przycisk włączenia/wyłączenia Klawiatura Pełnowymiarowa + klawiatura numeryczna Dźwięk Karta dźwiękowa zgodna z High Definition Audio Wbudowane głośniki Wbudowany mikrofon Dysk twardy 640 GB Napędy BLU RAY+DVD-Super Multi DL LightScribe Inne Certyfikat EnergyStar Techniczne: Zarządzanie bezpieczeństwem Gniazdo Kensington Lock Czytnik linii papilarnych Akumulator Litowy 6-komorowy Zastosowane technologie SATA BrightView Inne: Wbudowana kamera Komunikacja: Karta sieciowa 10/100/1000 Łączność bezprzewodowa WiFi 802.11 b/g/n Bluetooth TAK Złącza A/V Wyjście D-Sub Wyjście HDMI Wejście mikrofonowe Wyjście słuchawkowe Złącza USB 3x 2.0 Gniazda rozszerzeń Czytnik kart pamięci RJ-45 LAN e-SATA/USB Oprogramowanie: System operacyjny Windows 7 Home Premium 64-bit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teknomen Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Nowy kosztuje około 4.5 tys. zł. Jak dostaniesz 3 to będzie dobrze. Wystaw na allegro w granicy 3.5 tys zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...