Miczkus Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Mam PHPbb3 w wersji 3.0.9 z zainstalowanym szablonem 1Game(link do szablonu). Problem mam taki: chciałem zmienić nagłówek. Wrzuciłem obrazek na serwer(cba.pl; obrazek nazywał się tak samo jak oryginał) i zaznaczyłem w Panelu Admina PHPbb3, lecz nagłówek się nie zmienił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miczkus Posted November 30, 2011 Author Report Share Posted November 30, 2011 Pomoże ktoś Link to comment Share on other sites More sharing options...
BibcioO Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Zalezy o ktory naglowek chodzi ? Jezeli o Header ( ten baner u gory ) to musisz narysowac sam i podmienic w templates -> nazwa szablony i tam poszukaj pliku logo.jpg albo header.jpg ( eventualnie moze byc .bmp albo .gif ) Jezeli chodzi o edycje tekstu to wszystko jestko masz w pliku tekstowym szablony niestety nie powiem ci w jakim bo kazdy szablon ma inna nazwe tego pliku. A jezeli to ma byc forum np do serwerowni cs, klanu gry, tematy zwiazane z grami to polecam phpbb 2 by przemo. Latwa obsluga, wiecej szablonow ( mozna kupic za tania cene ) albo Webspela ^^ Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.