veyron1 Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 odswiezam temat - chodzi o touchpada - dziala mi podswietlanie i regulacja glosnosci , ale reszta juz nie... ponadto proboje ustawic jakies makra , proboje zmienic defaultowy odtwarzacz na winampa ... i nic zmieniam ustawienia , zapisuje , ale jakby sie nie zapamietuja dodam ze mam myszke logitecha i do tego program setpoint (potrzebny - do regulacji czulosci myszki) i nawet jesli to jest przyczyna , to nawet po wylaczeniu setpointa ustawienia sie nie zmieniaja. mam najnowsza wersje oprogramowania , systemtray nie wlacza sie automatycznie , tylko jesli go wlacze rezcznie , ale i tak zadne zmiany nie dzialaja. ani makr ani zmiany defaultowego odtwarzacza... nie narzekam - chcialem tylko zmienic sterowanie stop/track w przod/ track w tyl , zeby dzialal mi winamp ( jesli ktos wie jak to zrobic , bylbym bardzo wdzieczy. Nie podpinaj się pod cudze tematy. yojo2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisboss Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 a moze podlacz do innego kompa i zobacz czy to samo sie dzieje z nia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAGGI Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Miałem tą klawiaturę 2 lata. W pierwszej po pół roku touchpad wysiadł całkowicie, wymienili na gwarancji na nową. Ale problemy zaczęły się powtarzać tzn nagle niedziałający touchpad (pomaga ponowne podłączenie klawiatury) samoistne zmienianie się piosenek w winampie itp. Moja rada: touchpada w tej klawiaturze najlepiej NIE DOTYKAĆ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.