Frizen Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 Witam mam problem z tym zadaniem,otóż jestem na posterunku policji(zadanie aktywne doszedłem za strzałką) i mam przeszukać pokój i odnalezsć akta,wiec wchodze do tego pokoju ale moge tylko podejść do komputera niby jest opcja pobierz dane ale jak pzytrzymuje F i pasek dojdzie do końca to nic sie nie dzieje . Poradził ktoś sobie z tym zadaniem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrixDoomsday Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 Już było o tym pisane. Ktoś radził 2x powtórzyć przytrzymanie klawisz F. Następnie wychodzisz z komisariatu i oddajesz misję. Koniec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Nie jestem pewien, bo zrobiłem to zadanie już jakiś czas temu ale czy przypadkiem te akta nie leżą na jednym z biurek w prawej części holu [nie wiem czy lokalizacja może się zmieniać być losowa w pokoju, chyba takich rzeczy nie ma w Dead Island] trochę wcześniej niż wejście do tego pokoju z komputerem. Pamiętam, że podchodziłem do kompa i wciskałem "f" pasek się ładował ale nie było wiadomości o zaliczeniu misji. Wyszedłem z pokoju z kompem. Stojąc twarzą przed drzwiami skręciłem w prawo i tam na jednym z biurek chyba znalazłem teczkę z aktami. Komputer jest potrzebny na pewno do innego zadania gdy mamy znaleźć częstotliwości radiowe czy coś takiego to wtedy ściągamy je z kompa i wtedy wszystko jest ok, pasek się ładuje po wciśnięciu "f", a my mamy wiadomość o wykonaniu zadania. Jeśli się mylę i faktycznie to zadanie wykonuje się ściągając dane z kompa to odpowiedź podał ci już CriX @down To jednak miałem rację , swoją drogą też się najpierw na to naciąłem, też myślałem, że akta są w kompie tak można wywnioskować z podpowiedzi, którą daje gra ale, że lubię szperać po kątach to w miarę szybko znalazłem. Tylko po chyba 130 wykonanych misjach już sam nie byłem pewien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizen Posted October 4, 2011 Author Report Share Posted October 4, 2011 Oczywiście próbowałem przytrzymać 2 razy klawisz,hmm wydaje mi się,że to jednak w tym pomieszczeniu ponieważ jak do niego wchodze wyświetla się ''Przeszukaj biuro i znajdz akta''. edit: znalazłem zadanie na youtube akta rzeczywiscie sa w tym pokoju lecz nie przy kompie obok po prawej jest biurko na ziemi lezy truposz i na stole obok sa akta .Temat do zamkniecia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.