UchiaKaike Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Dzień dobry. Mam problem natury intelektualnej, a gdyż mój umysł nie jest w stanie pomóc mi w zrobieniu trójwymiarowej animacji. Możliwe, że jest to spowodowane wrodzoną wadą, możliwe, że nabytą, tak czy owak proszę o pomoc, chcę zrobić animację C3-PO i R2D2 a nie wiem w jakim programie to jest pierwszy problem, a teraz problem drugi C3-PO ma śpiewać Happy Birthday a R2D2 pobrzdękiwać melodyjkę nie wiem jakiego syntezatora mowy użyć albo w jakim programie zmienić głoś na chociażby podobny już nie mówiąc o melodyjce R2D2(a najlepsze jest to, że nie ma skąd ściągnąć zwykłego Happy Birthday, tylko jakieś dziwne wersje |: ). I jeszcze pytanie czy wyrobiłbym się z tym do 30 sierpni, bo na tym mi głównie zależy? Z góry dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafarek15 Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Pewnie musiałbyś się nauczyć obsługi tego programu (choćby Blendera) i tego syntezatora... Sorki, nie wyrobisz się w cztery dni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herobrine Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Zrobienie animacji w blenderze z nowym interfejsem to banał, modele ściągnij z jakiejs strony z darmowymi modelami, poszukaj bo duzo ich w googlach. Syntezatorów jest dużo, możesz użyć popularnego Ivona, lub np windowsowego Microsoft Sam Polecam poszukać kilku tutków i po kilku godzinach ogarniesz interfejs blenda i złożysz jakąś animację. Ale problem możesz mieć z połaczeniem modeli do kości, a bez tego cięzko bedzie stworzyć cokolwiek co będzie wyglądało na animację. Link to comment Share on other sites More sharing options...