grzesiooxd1997 Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Czesc mam napisana strone internetowa tylko ze nie mam domeny moze ktos zna gdzie mozna kupic domene za sms. nie mam konta w banku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lynenhynenh Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 http://hosting-sms.net/ Polecam jednak na początek skorzystać z czegoś darmowego np cba.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] Hakken Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Ja zrobie taki calkowity offtop, ale... byles juz karany ? "nieletni" to okreslenie do osoby ponizej 18 roku zycia, ktora byla karana... niekarna <= 18 to osoba maloletnia, z tego co wiem. a co do hostingu, to watpie czy sa jakies ktore akceptuja inny sposob niz przelew bankowy... chyba, ze przelew przez poczte zrobisz bo i tak mozna zapewne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yamnick Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Boo.pl ma taką opcję. Jakiś rok temu, z kumplem stawialiśmy tam vallherówkę i płaciliśmy sms-em właśnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTRL85 Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Boo można płacić smsem, ale nie polecam tego hostingu bo bardzo awaryjny Może lepiej coś darmowego? 000webhost.com jest bardzo dobry, tyle że po angielsku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jokerq Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Autorowi tematu chodziło chyba o domenę, np. www.twojastrona.pl, a nie hosting. Ja polecam proserwer.pl - można tam kupić za SMS i hosting i domenę pl, com, czy inne tym podobne. Do tego użytkownicy tegoż hostingu są z niego zadowoleni. Radzę zapoznać się ze stroną. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiooxd1997 Posted July 22, 2011 Author Report Share Posted July 22, 2011 [CIACH] Dzięki o to mi chodziło Nie cytujemy poprzedzającego posta w całości.-org Boo można płacić smsem, ale nie polecam tego hostingu bo bardzo awaryjny Może lepiej coś darmowego? 000webhost.com jest bardzo dobry, tyle że po angielsku. Właśnie ten hosting wybrałem, domene na pro-serwer.pl Dzięki za odpowiedzi temat można zamknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
org Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...