Ananas1994 Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Mam taki mały problem szukam już od pewnego czasu jakiegoś skryptu na galerie do strony ale nie chce mieć jej takiej zwykłej że jedno okno i tam są wszystkie zdjęcia chcę aby zdjęcia były zdjęcia w grupach tzn że np klikam na jedno zdjęcie pt kuchnie a tak naprawdę zaczyna się taki mały pokaz slajdów z np 10 zdjęciami i chodzi mi o to żeby te 10 zdjęci było "schowane/ukryte" pod tym jednym które reprezentuje tą grupę Link to comment Share on other sites More sharing options...
hixohe Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Zen Flash Gallery ma taką funkcje przy czym standardowy wygląd galerii jest dość nowatorski. Nie bawiłem się tą galerią, ale przypuszczam, że wszystko można zmienić. Minus taki, że oficjalnie galeria jest płatna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ananas1994 Posted June 9, 2011 Author Report Share Posted June 9, 2011 z flashem nie chce sie bawic bo bedzie zamulac stronke bardzo Link to comment Share on other sites More sharing options...