Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ifanovich

VPU Recover - błąd.

Recommended Posts

Witam.

Otóż od wczoraj mam pewien problem, ale dokładnie nie wiem z czym. Czytałem troszkę na necie o tym, ale żadne rozwiązanie nie pomogło.

Wszystko hulało normalnie, aż po prostu jak zwykle sobie odpaliłem CoD4 i po chwili wejścia na server, około 2 sec gra wariuje i wyskakuje taki komunikat -> http://img465.imageshack.us/img465/4856/blad0tg.jpg

No to teraz wypadałoby podać sprzęt:

Grafa: Radeon X1950 Pro (Poprzednio miałem sterowniki ATI, proponowali zainstalować OMEGE i nie pomogło)

Proc: AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 4800+

Zasilacz: Modecom Feel 500w

Próbowałem wyłączyć tą opcje, to przy włączeniu gry resetowało komputer.

Jakieś propozycje, żeby to rozwiązać?

dodam również, że to nie wina temperatury.

I jakbym mógł prosić o szczegółowe odpowiedzi co robić, żebym nie musiał niepotrzebnie pytać jak to zrobić.

Pozdrawiam,

ifanovich

Link to comment
Share on other sites

ja mam te błędy od kilku lat :D(ach te radki) kiedyś wpadł mi w oko artykuł a tym błędzie. Da się to wyłączyć. Jednak może to coś powodować (nie pamiętam co :P) Jakby co nie musisz się martwić . Jednak nie powiem ci co robić, bo mi to akurat tak strasznie nie przeszkadza, i nie zapadło mi w pamięć jak to coś wyłączyć.

Link to comment
Share on other sites

mi ostatnio 4 coda uruchamia kompa ponownie/wywala do systemu i wyłącza grę akurat wtedy gdy jestem 1 na serwerze :D

błędy te (VPU) są spowodowane przegrzewającą się kartą lub za słabym zasilaczem, ale niekoniecznie.

przeczytałem, że da się w catalyst control center to wyłączyc, ale tylko na XP (na viście chyba nie, jak z 7 niewiem)

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...