Guest kajetan1912 Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Witam wszystkich, niedawno kupiłem komputer w arest.pl, komp ma procesor AMD Phenom 2 x6. Niestety ma bardzo głośne chłodzenie,przy próbie demontażu starego coolera(wszystko robiłem zgodnie z instrukcją) wyrwał się pocek. Był hmm... ''przyklejony'' do coolera maścią przewadzącą ciepło. Gdy odkleiłem procesor od wentylatora niestety było kilka powyginanych pinów, wypadła także metalowa część którą pokazuje na zdjęciach. Kompa mam od kilku dni także wyobraźcie sobie mój stan . W podobnym temacie napisane było, aby uważać z oddawaniem do serwisu. Samemu trochę się boje, ponieważ krążą opinie o delikatności nóżek w AMD. Na to że na gwarancji przyjmą nawet nie liczę Co robić? Pomóżcie proszę. |||/|||||||||/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest teofi7 Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 A co to jest na zdjęciu? Jak dla mnie zbyt małe na procesor... Na gwarancji raczej nie przyjmą, bo to ewidentnie wina użytkownika. [edit] Daj zdjęcie socketa i procesora od przodu i tyłu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.