Venderein Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Mam dziwny problem, gdy wkładam płytę do napędu to pojawia się installshieldwizard, są opcje: Usuń, zmodyfikuj i napraw, jednak co bym nie wybrał to efekt jest taki sam: zero efektu. W zmodyfikuj nie ma żadnych plików do zainstalowania/odinstalowania W usuń i napraw po daniu OK pojawia się pasek instalacji, za chwilę znika i pisze w okienku że "działanie kreatora zostało przerwane przed zakończeniem instalacji programu RFG Natomiast w Dodaj/usuń programy RFG istnieje, ale nie pisze wogóle rozmiaru, jest tylko puste miejsce. I co ja mam zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morciox Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 No więc wejdz w mój komputer ppm na płyte otwurz znajdz setupa bezpośredniego do instalacij gry i odpal ... Mi często wyskakują błędy przy prubie instalacji z autoruna... i to pomaga ... jak nie to Format dysku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.