Skocz do zawartości

GTA IV


  • Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
1645 odpowiedzi na ten temat

#721
marcinpyc

marcinpyc

    Hobbit

  • Forumowicze
  • Pip
  • 24 postów
Rejestracja: 03 IX 2008
A jeszcze takie jedno pytanie, bo na Xboxie są tzw. achievments czyli te osiągnięcia. Wśród nich jest jedno o przelatywaniu helikopterem pod mostami. Na pc też są te achievments? bo kiedy chcę przelecieć pod ostatnim zaznaczonym mostem to nic mi sie nie odblokowywuje ani nie wyskakuje żaden komunikat.

Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#722
Pawlakmc

Pawlakmc

    Goblin

  • Forumowicze
  • PipPip
  • 38 postów
Rejestracja: 09 I 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Oleśnica
Czy jeśli pożyczyłbym GTA IV koledze, to czy moglibyśmy razem grać w multi (oczywiście na jednym kluczu)? Mam mocne przeczucia że nie, ale chciałbym się upewnić.

Właśnie granie na jednym kluczu w tym samym czasie to łamanie praw licencji=piractwo. Zakładałem, że nie wiesz tego i dlatego zakończę to na ustnym ostrzeżeniu.-mateusz(stefan)

Sory, nie zdawałem sobie z tego sprawy. Zapewniam cię, że już nigdy nie zapytam innych o takie rzeczy.

Edytowany przez Pawlakmc, 03 styczeń 2009 - 10:27.


#723
Bartossy

Bartossy

    Człowiek

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 405 postów
Rejestracja: 11 XII 2008
  • Płeć:mężczyzna
Niestety nie.

Dodany obrazek


#724
alien0406

alien0406

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 239 postów
Rejestracja: 03 XI 2007
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Kraków
CYTAT(marcinpyc @ 2 Jan 2009, 21:51)
A jeszcze takie jedno pytanie, bo na Xboxie są tzw. achievments czyli te osiągnięcia. Wśród nich jest jedno o przelatywaniu helikopterem pod mostami. Na pc też są te achievments? bo kiedy chcę przelecieć pod ostatnim zaznaczonym mostem to nic mi sie nie odblokowywuje ani nie wyskakuje żaden komunikat.


Są osiągnięcia, tylko niestety lubią sobie znikać po odblokowaniu. Jak przelecisz pod mostem to u góry pokazane jest ile Ci jeszcze zostało. Wszystkich jest bodajże 12. Skoro nie odblokowało Ci się osiągnięcie to znaczy, że któryś most ominąłeś.
I'm just exhausted 'cause I've been up all night drinking.

#725
bart-2pl

bart-2pl

    Elf

  • Odrzutki
  • PipPipPipPipPipPip
  • 697 postów
Rejestracja: 04 II 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:wa-wa
zna ktoś jakieś ludowe sposoby na znikające tekstury poza cache boost-em ??? ( i instalowaniem sterów/sterów specjalnie pod GTA 4/instalowaniem pacha/instalacją sterów nVidia pshyX /włączaniem frapsa / xfire )

Edytowany przez bart-2pl, 02 styczeń 2009 - 23:27.


#726
marcinpyc

marcinpyc

    Hobbit

  • Forumowicze
  • Pip
  • 24 postów
Rejestracja: 03 IX 2008
Właśnie problem w tym że oblatuję wszystkie mosty. Próbowałem 2 razy, ale za każdym razem ostatni most sie nie odblokowuje(próbowałem z różnymi). A czy te osiągnięcia coś dają, czy to tylko dla szpanu w internecie?

#727
ddevil4

ddevil4

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 236 postów
Rejestracja: 27 VI 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Katowice
CYTAT(Silwan @ 2 Jan 2009, 20:31)
CYTAT(Brian90 @ 2 Jan 2009, 17:51)
Witam ja mam takie pytanie jak odtworzyć własną muzyke bo w Moje dokumęty jest folder ale nie wiem jak je właczyć w czasie gry


Jak już wrzuciłeś mp3 do folderu w Moich Dokumentach to wystarczy jedynie wybrać Complete Scan w opcjach Audio w grze i możesz słuchać ulubionych utworów w w stacji Independence FM



Wydaje mi się, że to nie tyle pomocne co praktyczne a nie wszyscy o tym wiedzą. Do folderu w moich dokumentach nie trzeba wrzucać plików mp3 a jedynie skróty do nich, dzięki czemu nie tracimy dodatkowo miejsca na dysku. Sam się o tym dowiedziałem przypadkiem, już przy GTAIV, w Sanie zawsze kopiowałem całe pliki do folderu a potem narzekałem ile to ta gra nie zajmuje xD
Intel Core2Duo E7300 @ 2.66GHz##Radeon HD4850 512RAM##Gigabyte GA-EP35-DS3L##RAM GoodRAM DDR2 2GB 800MHz(DC)/Patriot DDR2 2GB 800MHz(DC)##Chieftec CFT-560A-12S ATX 560 Watt##Seagate ST3500320AS 500GB sATA II 32MB##LG W2042S 20"##OS Windows XP Pro



#728
alien0406

alien0406

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 239 postów
Rejestracja: 03 XI 2007
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Kraków
CYTAT(marcinpyc @ 2 Jan 2009, 23:26)
Właśnie problem w tym że oblatuję wszystkie mosty. Próbowałem 2 razy, ale za każdym razem ostatni most sie nie odblokowuje(próbowałem z różnymi). A czy te osiągnięcia coś dają, czy to tylko dla szpanu w internecie?


A nad tym najniższym też przelatywałeś?

Gra nie zalicza jednego wiaduktu kolejowego, więc może pod nim przelatujesz.

CYTAT('http://www.onlinecenter.pl/Artykuly/Xbox-Live-FAQ.html')
Czym są achievementy (osiągnięcia) i Gamerscore?

Achievementy (osiągnięcia) to pewien sposób wynagradzania gracza za włożony przez niego wysiłek przy przechodzeniu gry. Zdobywamy je zwyczajnie podczas grania, a potem możemy przeglądać w swoim profilu. Każdy odkryty achievement najczęściej wiąże się ze zdobyciem punktów tworzących Gamerscore. Liczba achievementów w danej grze zależy od kreatywności autorów, jednak są oni ograniczeni limitem 1000 punktów, które gracze mogą otrzymać. Gry Arcade zawsze oferują 12 achievementów wartych 200 punktów. Gamerscore informuje ile dany gracz zdobył punktów w sumie.

I'm just exhausted 'cause I've been up all night drinking.

#729
marcinpyc

marcinpyc

    Hobbit

  • Forumowicze
  • Pip
  • 24 postów
Rejestracja: 03 IX 2008
Właśnie próbowałem pod wszystkimi. A wracając do wątku komend, to nie radzę zmieniać z "3.0" na "4.0". Mi to strasznie pogorszyło sprawę i z 1400 MB zrobiło się niecałe 400
(mniej niż przed wszystkimi modyfikacjami)
<_<

#730
EctoPL

EctoPL

    Goblin

  • Forumowicze
  • PipPip
  • 36 postów
Rejestracja: 18 X 2008
Mi z 1500 zrobiło 2100...

89% graczy uważa, że grafika jest najważniejszym elementem gier. Jeżeli należysz do tych 11%, umieść to w podpisie.

#731
v1r00z

v1r00z

    Człowiek

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 334 postów
Rejestracja: 19 XI 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Niemce /k.Lublina
EctoPL

Wytłumacz mi jeszcze raz jak to to zrobić. Robię tak jak mówicie ale dalej nic. ;/

EDIT:

Cholerka, udało się :D::D Z 237MB mam 947MB :) EctoPL jesteś wielki :P Dzięki :>

EctoPL jaki masz sprzęt ?
Gigabyte GA-946-S3
Intel Pentium DualCore E2140 (1.6GHz)
Palit GeForce 8600GT 256MB Sonic Power+
GeIL Ultra 2x2GB 800MHz CL4 (Low latency)
Creative Fatal1ty Gaming Headset

#732
boczento

boczento

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 121 postów
Rejestracja: 01 VIII 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Trzebiatów
W gta SA był ze można gasić pożary i sicigac przestepców w gta 4 jest cos takiego??

Edytowany przez boczento, 03 styczeń 2009 - 12:17.


#733
Aresz

Aresz

    Człowiek

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 372 postów
Rejestracja: 29 IX 2008
  • Płeć:mężczyzna
Wiem, że jest opcja zadań policyjnych, ale nie spotkałem się z żadnymi innymi tego typu (np. straż pożarna czy pogotowie)



#734
v1r00z

v1r00z

    Człowiek

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 334 postów
Rejestracja: 19 XI 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Niemce /k.Lublina
Ehh... po dopisaniu tej komendy tnie się niemiłosierne...
Gigabyte GA-946-S3
Intel Pentium DualCore E2140 (1.6GHz)
Palit GeForce 8600GT 256MB Sonic Power+
GeIL Ultra 2x2GB 800MHz CL4 (Low latency)
Creative Fatal1ty Gaming Headset

#735
Bartossy

Bartossy

    Człowiek

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 405 postów
Rejestracja: 11 XII 2008
  • Płeć:mężczyzna
Nareszcie chodzi mi płynie na wysokich ustawieniach. Format, patch, nieoficjalny patch , czyszczenie rejestru, dołożenie kolejnych 2GB RAM i śmiga. Gram na takich ustawieniach o jakich v1r00z pisał wcześniej i jest avg 40 FPS. Jeszcze dzisiaj popróbuję z tymi komendami. :D

Dodany obrazek


#736
v1r00z

v1r00z

    Człowiek

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 334 postów
Rejestracja: 19 XI 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Niemce /k.Lublina
CYTAT(Bartossy @ 3 Jan 2009, 12:37)
patch, nieoficjalny patch


Patch i patch nieoficjalny. Możesz mi wytłumaczyć ? ;p Bo ja słyszałem i mam tylko jeden. Ten od R*
Gigabyte GA-946-S3
Intel Pentium DualCore E2140 (1.6GHz)
Palit GeForce 8600GT 256MB Sonic Power+
GeIL Ultra 2x2GB 800MHz CL4 (Low latency)
Creative Fatal1ty Gaming Headset

#737
milanos

milanos

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 163 postów
Rejestracja: 29 VII 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Łódz
Mam takie pytanie.
Mój komputer to
3,2 ghz
2,0 gb ramu
256 karty graficznej
win xp ale sp2 :(

I mam właśnie pytanie czy GTA 4 pujdzie mi jak mam sp 2 :(?

#738
Iskier

Iskier

    Th1rt3eN

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3665 postów
Rejestracja: 24 XI 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:A kto pyta?
CYTAT(milanos @ 3 Jan 2009, 14:06)
I mam właśnie pytanie czy GTA 4 pujdzie mi jak mam sp 2 :(?

Możesz mieć komputer pokroju tych z NASA, a bez SP3 nie ruszy... A nie możesz ściągnąć tych 300 mb??

Dodany obrazek


#739
milanos

milanos

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 163 postów
Rejestracja: 29 VII 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Łódz
Już chyba sie postaram o ten sp3 :(

#740
Iskier

Iskier

    Th1rt3eN

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3665 postów
Rejestracja: 24 XI 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:A kto pyta?
CYTAT(milanos @ 3 Jan 2009, 14:12)
Już chyba sie postaram o ten sp3 :(

No, ale o co chodzi... Nie możesz ściągnąć z strony MS?

Dodany obrazek





0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników