Dzisiejsze wydarzenia
-
2
:00
28 czerwiec 2011 02:00
Światowa premiera UFC Personal Trainer(X360 - Kinect, PS3 - Move)[Oficjalna data premiery]
Rynek gier przeżywa aktualnie zasyp gier na kontrolery ruchowe. Do grona wydawców szturmujących tą część rynku dołącza THQ ze swoim UFC Personal Trainer. Gra może przypominać takie gry jak Wii Fit, lecz tutaj nacisk jest nałożony na konkretną dyscyplinę. Gracz który zakupi tę grę, dostanie szereg ćwiczeń, które wykonywali mistrzowie UFC(przynajmniej tak zapewniają twórcy).
Dostaniemy 70 różnych ćwiczeń wywodzących się z różnych sztuk walki, a także 51 zestawów do ćwiczeń.
Jedenaście dni wcześniej premiera odbędzie się na Wii.
PEGI: 3+ Tryby gry: Single/multi Cena: +/- 220 zł Info: KLIK
Galeria: KLIK, KLIK2
Trailer: KLIK
Video: KLIK
Strona gry(ang): KLIK
Wydarzenia ze świata gier 0 Komentarzy
Światowa premiera Dynasty Warriors: Gundam 3 (X360, PS3) [Oficjalna Data Premiery]
Trzecia odsłona znanego ?hack & slasha? nadchodzi. W grze ponownie zostajemy wyposażeni w kostiumy bojowe, które bardzo pomagają w walce z przeciwnikami. Walki są bardzo dynamiczne, a wrogowie atakują nas wielkimi grupami. Do dyspozycji mamy jednak sojuszników, których możemy wezwać do pomocy. Sami jednak wyposażeni jesteśmy w potężne ciosy i regenerację zdrowia podczas walki. Wspaniały świat gry powinien zadowolić każdego fana anime.
Tryb gry: single/multi, PEGI: brak, Gatunek: gra akcji Oficjalna strona gry: KLIK
Polska premiera: F3AR 3 Edycja Kolekcjonerska (PC)
W tym dniu do sklepu Muve.pl mają trafić Edycje Kolekcjonerskie gry Fear 3 PC.
Informacje odnośnie tej edycji:
Z racji że wersja PC nie jest dostępne w naszym kraju Cenega ustaliła z producentem co zrobić. Gra jest w wersji PS3 ale Cenega wymienia grę z konsolowej na PC, tak więc zamawiamy grę za ok 170 zł (tyle ile kosztuje na PC EK bo wersja konsolowa to ok 250zł) i dostajemy pudełko (zbiorcze) z nadrukiem PS3 ale z grą w środku na PC. Cała zawartość edycji kolekcjonerskiej jest taka sama dla wszystkich platform. Tyle się dowiedziałem. Ja już grę zamówiłem
PEGI: 18+ Gatunek: FPP Informacje na temat Edycji kolekcjonerskiej: TUTAJ
Informacje na temat gry: TUTAJ