Skocz do zawartości

Fifa 11 - nie można zapisać danych licencji


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
7 odpowiedzi na ten temat

#1
inzagh2

inzagh2

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 121 postów
Rejestracja: 25 IX 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:ty to wiesz?
Wyskakuje mi taki komunikat przy uruchomieniu gry.Gra oryginalna wcześniej wszystko działało (2 tygodnie).Reinstal nie działa.Bawiłem sie troche dzisiaj zgrywaniem sejwów moze cos usunąłem przez przypadek,ale przed reiinstalacja fify usunałem wszystkie pliki widoczne związane z fifa czyli sejvy itd . Nie wiecie co moge zrobic , proszę o pomoc

Edytowany przez inzagh2, 21 październik 2010 - 20:55.

Dodany obrazek
Dodany obrazekDodany obrazek
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#2
Dirian

Dirian

    xyz

  • Moderatorzy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 14546 postów
Rejestracja: 15 V 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Wejherowo
Próbowałeś zrestartować komputer? Wujek Google mówi, że to pomaga.
i5 3450
MSI H61M-P20
6GB RAM
MSI GTX 660 OC
Fortron FSP400-60GHN
SilentiumPC Gladius 800
iiyama GB2488HSU / BenQ G2320HDBL
Razer Taipan + Roccat Isku FX
Motorola Moto G + FiiO E07K + Philips SHE 3590 + Superlux HD 681 EVO II

#3
inzagh2

inzagh2

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 121 postów
Rejestracja: 25 IX 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:ty to wiesz?
Niestety nie pomogło, ale wcześniej jeszcze wymazałem z tej pamieci regedit tongue_prosty.gif nie znam sie na tym ale wszystko co z fifa 11 wykasowalem wiec moze dlatego?
Dodany obrazek
Dodany obrazekDodany obrazek
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

#4
inzagh2

inzagh2

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 121 postów
Rejestracja: 25 IX 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:ty to wiesz?
Ma ktoś jakieś pomysły ? sad_prosty.gif
Dodany obrazek
Dodany obrazekDodany obrazek
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#5
inzagh2

inzagh2

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 121 postów
Rejestracja: 25 IX 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:ty to wiesz?
Nowy problem - teraz wyskakuje pewien błąd odczytu płyty podczas instlacjii, ale mozna dac dalej ... W ogole instlacja trwa strasznie długo, moze cos z plyta..?

Edytowany przez inzagh2, 22 październik 2010 - 21:41.

Dodany obrazek
Dodany obrazekDodany obrazek
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

#6
inzagh2

inzagh2

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 121 postów
Rejestracja: 25 IX 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:ty to wiesz?
Dobra ok 3/4 gier mi nie chodzi i wyskakuje to samo... co mam zrobić? pomożcie !
Dodany obrazek
Dodany obrazekDodany obrazek
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

#7
Heczczot

Heczczot

    Ork

  • Forumowicze
  • PipPipPip
  • 85 postów
Rejestracja: 17 XII 2009
  • Płeć:mężczyzna
czas na nowy napęd coś musiało się przepalić i teraz laser nie zawsze łączy



#8
inzagh2

inzagh2

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 121 postów
Rejestracja: 25 IX 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:ty to wiesz?
Ale niektore gry bez plyty tez nie chodza np.burnout paradise sad_prosty.gif i wyskakuje ta ramka z licencja

Myślicie ze nowy system jest ostatecznym rozwiazaniem ?

Po kilku testach nie chodzi mi 5 gier :burnout,fifa11,Formuła 1,DIRT 2,NFS Shift - wszystkie sportowe(moze usunąlem jakąs pamiec ?tongue_prosty.gif).. np.dragon age bez problemu i inne gry tez.

Edytowany przez inzagh2, 23 październik 2010 - 18:25.

Dodany obrazek
Dodany obrazekDodany obrazek
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników