Fabbro Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 witam, mam problem z kartą graficzną. dosłownie ze sterownikami do niej. nie mam pojęcia jaka to karta ale jedyny sterownik jaki mi zainstalowało przy instalacji systemu jest o nazwie "VgaSave". sterownik ten jest do bani... ekran migocze a przy testach systemu przy instalacji jakiejkolwiek gry czy programu wyświetla mi, że nie mam karty graficznej. sterowniki nvigii nie pasują <wnioskuję po wyświetlanych komunikatach>. PROSZĘ O POMOC W ROZWIĄZANIU PROBLEMU (DLA MNIE NIE DO PRZESKOCZENIA) Dane techniczne: Microsoft XP professional dodatek service pack 2 Intel® celeron® cpu 2.40 GHz 2.42GHz, 448 MB RAM zintegrowana płyta główna: GA - 8S650GXM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sevard Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Beznadziejna nazwa tematu i do tego zły dział. Zamykam ten temat. Załóż temat w odpowiednim dziale (Programy), tym razem jednak nazwij go odpowiednio bez krzyku w tytule. Zapoznaj się lepiej najpierw z zasadami nazywania tematów. Link to comment Share on other sites More sharing options...