daveNWN Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Wrażenia po 2. kolejce: wyniki znowu nieprzewidywalne i do jednopunktowego dorobku dopisuję kolejne oczko Może w typerze ligi angielskiej będzie lepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
wahadlo200 Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 A u mnie na odwrót - gdyby nie 2 gole pod koniec meczów (Lech - Zagłebie i Jagiellonia - Lechia ) to w każdym z meczów miałbym co najmniej jeden punkt. No ale na pewno wygląda to lepiej niż 1 punkt po 1 kolejce. No i Gieksa rozwaliła Podbeskidzie, z czego jestem dumny Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz(stefan) Posted August 16, 2011 Author Report Share Posted August 16, 2011 Muszę przyznać, że trochę się przejechałem. Myślałem, że Diaz nie zagra, a ten jednak wystąpił i w ostatnich minutach uratował 3 punkty zespołowi z Wrocławia. Takiej demolki na Łazienkowskiej nie spodziewałem się, podobnie jak tej w Bełchatowie. W pierwszym przypadku błysnęli Serbowie, w drugiej instynkt strzelecki Łotysza. Jaga mimo słabego meczu nie musiała go przegrywać, ale rozpoczęła zmagania od błędu bramkarza, bo tak trzeba nazwać "wyplucie piłki" przed siebie. Na PGE Arena wynik powinien być przeciwny niż ten, który typowałem-to jak pudłował Niedzielan i spółka wołało o pomstę do nieba. No, cóż może w nowej kolejce lepiej pójdzie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breados Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Ja póki co cieszę się ze swojego prowadzenia, ale optymistą jednak nie jestem, w poprzedniej edycji dominowałem przez około 3 miesiące, aby potem wypaść całkowicie poza podium Na chwilę obecną za wiele o wszystkich zespołach też powiedzieć nie można, w moich typach jak na razie, wciąż większą rolę odgrywają jednak sympatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario21211 Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 Chciałem się zgłosić na typowanie(być może spóźnione), ale zastrzegam że może nie wszystkie kolejki uda mi się obstawić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diacon Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 OK. Zostaniesz dopisany do tabelki po tej kolejce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom615 Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Chcę sie zapisać. Chociaż dwa juz typowałem. Chociaż taki przed start mnie sprawdzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diacon Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 OK. Od tej kolejki zostaniesz dopisany do zabawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian_te Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Diacon sprawdź jeszcze raz moje punkty, bo chyba za mecz Podbeskidzie - Lech policzyłeś mi 2 zamiast 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wahadlo200 Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 O ile dobrze wiem w środę gra Legia z Zagłębiem za pierwszą kolejkę. Czy wyniki będą brane z pierwszych typów, będzie możliwość do nowych typów czy ten mecz jest niedoliczany ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz(stefan) Posted November 22, 2011 Author Report Share Posted November 22, 2011 Jeżeli nie obstawiałeś go wcześniej to do środy 17:30 jest czas. Wrzucę przypomnienie w temat. Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daveNWN Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Mam nadzieję, że można również zmienić typ na mecz Legii i Zagłębia, bo moje 1-1 z początku rundy, dzisiaj wygląda dość kuriozalnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
wahadlo200 Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Dzięki za odpowiedź, mam jeszcze jedno pytanko. Jeżeli chcę zmienić wynik to zedytować pierwszego posta czy napisać nowego z samym wynikiem (bo wyniki następnej kolejki obstawię jak zwykle w czwartek wieczorem) ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz(stefan) Posted November 22, 2011 Author Report Share Posted November 22, 2011 Napiszcie nowe posty. Statsu i tak w tym temacie nie ma . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz(stefan) Posted May 6, 2012 Author Report Share Posted May 6, 2012 Najlepszym typującym w naszej rodzimej T-Mobile Ekstraklasie okazał się RedEvil zdobywajac 198 punktów. Gratulujemy . Chciałbym również podziękować wszystkim uczestnikom zabawy, którzy zostali z nami do końca, a także chciałbym wyrazić nadzieję, że w przyszłym sezonie znów zobaczę starych wyjadaczy w akcji. Największe jednak podziękowania składam w ręce Diacona, który prowadził zabawę przez cały sezon i dzielnie zliczał nasze punkty. Mam nadzieję, że mimo rezygnacji z prowadzącego ujrzę Cię jako uczestnika. Mamy co prawda wakat na tym stanowisku, ale będę się nim przejmował dopiero przed następnym sezonem. Zapraszam wszystkim na wzięcie udziału w typerze Euro 2012. Link to comment Share on other sites More sharing options...