Kronos Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Witam! Zastanawia mnie który z tych dwóch w/w skryptów jest lepszy i który bardziej warto wybrać. Pomożecie? Głównie chciałbym się dowiedzieć jakie zalety, funkcje i przewagi nad MyBB ma SMF. Bo MyBB znam już całkiem dobrze, a SMF niemal wcale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
politan Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Tutaj jest pełno opinii ;P http://www.google.pl/search?hl=pl&q=My...q=&gs_rfai=. Osobiście raczej wybrałbym MyBB ze względu na bardziej przejrzystą formę wykonania jak i lepsze wsparcie ze strony użytkowników. SMF jest też całkiem przyzwoite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragoniusz Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Mybb jest lepsze od smf. Dlaczego? ponieważ jest dostępnych bardzor dużo dodatków i styli oraz jak napisał politon posiada lepsze wsparcie użytkowników ale decyzja należy do ciebie ja jako że miałem styczność z tymi skryptami teraz w wybrałbym mybb. Link to comment Share on other sites More sharing options...