mikista10 Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Mam problem z tym programem. Dzisiaj zalogowałem się i przez 5 sekund było dobrze, potem się pojawił raport i teraz cały czas się pojawia. Proszę Was o szybką pomoc. Zapoznaj się z zasadami tworzenia nowych tematów oraz ich poprawnego nazywania.-mateusz(stefan) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DzikuXXX Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Mi pomoglo wejsci do katalogu xf i znajdz xfire.ini i zmien LanguageMajor=pl na LanguageMajor=eng Potem (przynajmniej ja) moglem zmienic z powrotem na jezyk polski. Wystarczy ze sie poprawnie zalogowal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikista10 Posted May 14, 2010 Author Report Share Posted May 14, 2010 U mnie jest inaczej. Program działa, ale na polski nie mogę przestawić, bo dzieje się to samo. Trzeba czekać na dalszą pomoc, ale chociaż teraz mogę się zalogować. Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DzikuXXX Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Juz cos takiego z polska wersja bylo. Po prostu trzeba czekac na update Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikista10 Posted May 14, 2010 Author Report Share Posted May 14, 2010 Tylko czemu dzisiaj to się pojawiło? Mój komp to kopalnia błędów i niestabilności (nie wiem czemu) . Antywirus tu nie pomaga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DzikuXXX Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Mi to wyszło 2 dni temu. A na forum xf sa posty z roku 2006 wiec dziwne to jest wszystko Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikista10 Posted May 14, 2010 Author Report Share Posted May 14, 2010 Czyli co zrobić, żeby była wersja polska? Angielski znam, ale polski jest bardziej dla mnie przejrzysty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DzikuXXX Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Nie mam pojecia. Moze wyslij raport (niech maja), napisz na forum xf albo do supporta. Sam nie wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikista10 Posted May 14, 2010 Author Report Share Posted May 14, 2010 Raport wysłałem po kilku próbach. Może zrobią coś z tym... Ale dobrze, że działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz(stefan) Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...