Tazer Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Witam. Mam problem z Xfire. Jak się zaloguje od razu wywala taki oto błąd: Nie wiem jak to naprawić, a próbowałem przeinstalować. Zaczęło się to po ostatniej aktualizacji, a bez niej program nie chce się włączyć tzn. jak przerwę aktualizację to się wyłącza, jak włączam znowu to się aktualizuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrincessNue Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Widzę, że masz pl wersję - możliwe że podobny problem jak u mnie. Po zmianie języka na angielski(przy reinstalu, albo pogrzebać w pliku konfiguracyjnym xfire.ini i przestawić tam LanguageMajor na en) na moim komputerze nie wywala już. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazer Posted May 13, 2010 Author Report Share Posted May 13, 2010 Heh... miałeś rację. Wielkie dzięki pomogło. Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sevard Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...