Misiek94 Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Siemka mam problem z XF. Gdy chce zagrać w grę przy włączonym XF włącza sie i po chwili wywala mnie do pulpitu, a gra sie wyłącza. Próbowałem już przeinstalować XF ale nic to nie dało. Bardzo prosze o rade przy rozwiązaniu problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xandi Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Z każdą gra tak jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest luq92 Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 I napisz jaki masz system. Przyda się też wersja Xfire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3rt Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Przyda się też wersja Xfire. XFire automatycznie patchuje się do najnowszej dostępnej wersji, więc podawanie takowej nie będzie potrzebne. Ale system faktycznie by się przydał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest luq92 Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Niekoniecznie się patchuje Dziś go oszukałem i w konfiguracji w notatniku zmieniłem sobie wersję, bo przy moim necie w nieskńczoność by robił update I jak włączasz grę? Poprzez Xfire czy odpalasz z ikony? Link to comment Share on other sites More sharing options...