Alieniasty Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Witam, ostatnio przeszukiwałem allegro i znalazłem kilka kont Steam. Głównie CS-y ,left 4 dead-y itp. aktualnie mam zadbane konto steam z którego nie chce rezygnować, i teraz gdybym miał to 2 konto to z niego mógłbym w jakikolwiek sposób przesłać gry na to moje główne ? Nielegalne to chyba nie jest bo w końcu wszystkie gry są moje. Proszę o rady i odpowiedzi. Pozdrawiam :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
arbuzek Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Myślisz , że czemu sprzedają konta Steam , a nie same gry? 1 CD-key na 1 konto , nie da się przelewać itd. To przykre , ale prawdziwe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaker Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Po pierwsze nie da się przesyłać. Zaś po drugie, bana masz na wszystkie gry znajdujące się na twoim głównym koncie, nawet gdybyś dołożył nowe, to i tak będziesz miał na nie bana. @down No tak... Poprawka, tylko wszystkie Half life, CS i LFD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firestone Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Po pierwsze nie da się przesyłać. Zaś po drugie, bana masz na wszystkie gry znajdujące się na twoim głównym koncie, nawet gdybyś dołożył nowe, to i tak będziesz miał na nie bana. Bana nie dostaje się na wszystkie gry, tylko oparte na jednym silniku np. Source. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alieniasty Posted April 29, 2010 Author Report Share Posted April 29, 2010 A więc gdybym chciał pograc w left 4 dead na głównym koncie to musze kupić keya ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtx25 Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alieniasty Posted April 29, 2010 Author Report Share Posted April 29, 2010 Ok, dzięki za odp :] Link to comment Share on other sites More sharing options...