Jacuch Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Witam, Gdy ok. 17 grałem w cs'a było wszystko ok. Przed chwilą chciałem pograć z kumplem w tf2 i zonk, nie mam nikogo w znajomych. Zostały tylko grupy ;/. Wie ktoś co się dzieje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszczor Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Heh kurde wlasnie tez sie zdziwilem bo mnie to tez dopadlo;// Niewiem co jest grane. . .na poczatku myslalem ze ktos mi sie wlamal na konto. . .ale po namysle uznalem ze po co mialby to robic skoro moglby np usunac to konto. . . Trzeba czekac moze Valve jakos nam to wyjasni. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomason Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Ostatnio sporo rzeczy im szwankuje, więc zapewne błąd z ich strony. W najbliższym czasie pewnie zostaniemy o tych wszystkich niedogodnościach poinformowani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Saint Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Mi też się podziało coś takiego, w ogóle patrząc na necie wielu ludzi ma ten problem - niewątpliwy znak, że całkiem niedawno miał miejsce update klienta Steam Ja osobiście proponuję poczekać aż "coś z tym zrobią", a jeśli nie - to zacząć dodawać znajomych od początku. Jeśli zauważę jakieś oficjalne oświadczenie w tej sprawie, to dam znać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacuch Posted February 23, 2010 Author Report Share Posted February 23, 2010 Dzięki wielkie ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Saint Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Ja dodam jeszcze, że problem został rozwiązany, przynajmniej u mnie - włączyłem dziś na chwilkę Steama i wszystko już było na swoim miejscu. Widocznie miało to związek z wprowadzeniem bety nowej wersji klienta Steam do testów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Nargogh Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...