konio52 41 Report post Posted January 13, 2018 Ktoś wie co to za nutka w tle?? Od 2:25 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kingboss123 0 Report post Posted August 25, 2018 Poszukuje nazwy muzyki którą pojawiła się w jednym z numerów cda. A dokładniej w bonusie filmik nosił nazwę History of games / history od video games Potrzebuje nazywa było to między rokiem 2000/2009 max Dziękuję wszystkim za poświęcony czas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nekro 2 Report post Posted November 19 Słyszałem dziś utwór, ale nie zapisałem tytułu... 1) W teledysku pojawiają się jacyś homoseksualiści w kobiecych kreacjach, wyglądają na zakochanych. Zapamiętałem też kadr, w którym chłopak prowadzi dziewczynę za rękę między jakieś drzewa, ona miała na sobie CHYBA czerwony sweter. 2) Instrumentem przewodnim jest gitara. 3) Refren zaczyna się na 70% od :Some day... a dalej na 50% I will waiting... dalej nie wiem a google po takim skrawku nie znajduje tego czego szukam. 4) Kobiecy wokal. Quote Share this post Link to post Share on other sites
helmud7543 121 Report post Posted November 22 Jaki gatunek tego kawałka? Quote Share this post Link to post Share on other sites
cali 32 Report post Posted November 22 Dnia 13.01.2018 o 13:12, konio52 napisał: Ktoś wie co to za nutka w tle?? Od 2:25 Darude - Sandstorm Quote Share this post Link to post Share on other sites
konio52 41 Report post Posted November 23 Dzięki za odpowiedź, ale utwór znalazłem już dawno temu. Quote Share this post Link to post Share on other sites