Apostoł Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Mam problem ze Steamem (!nowosc! ) Chcialbym pograc w CoDa MW2, jednakze Steam zaczal sciagac jakas aktualizacje i pisze mi, ze mam czekac jeszcze 1 dzien... Nie ma na to rady? Np. zeby sciagnac ta aktualizacje, ale nie poprzez steama?... A moze jakies inne pomysly? Piszcie! Steam.bmp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spilner Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Miałem to samo Okazało się, że szanowny Steam się zawiesił i go po prostu wyłączyłem, zrestartowałem komputer i potem szybka aktualizacja. Po kilku sekundach gra się włączyła i można było normalnie grać (choć potem miałem problem z zacinkami, który szybko minął). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennard Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Jaką masz prędkość internetu? Mi Mw2 instalował się łącznie z aktualizacją z 30minut a mam neta 1mb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evunio Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Mam problem ze Steamem (!nowosc! ) Chcialbym pograc w CoDa MW2, jednakze Steam zaczal sciagac jakas aktualizacje i pisze mi, ze mam czekac jeszcze 1 dzien... Nie ma na to rady? Np. zeby sciagnac ta aktualizacje, ale nie poprzez steama?... A moze jakies inne pomysly? Piszcie! [/quote A grałeś w ogóle?Może ci się nie instalować z dysku tylko pobiera ze steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostoł Posted December 17, 2009 Author Report Share Posted December 17, 2009 Oczywiscie, ze gralem! Ale to jest juz 3 aktualizacja (pierwszy raz kaze czekac mi dzien! Choc mialem problem z instalacja, jak wszyscy ) pomyslalem, ze wymyslono jakis cwany sposob na szybki update... Mam 1mb/s. Ja po prostu lubie kombinowac (oczywiscie jesli to jest legalne). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evunio Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Oczywiscie, ze gralem! Ale to jest juz 3 aktualizacja (pierwszy raz kaze czekac mi dzien! Choc mialem problem z instalacja, jak wszyscy ) pomyslalem, ze wymyslono jakis cwany sposob na szybki update... Mam 1mb/s. Ja po prostu lubie kombinowac (oczywiscie jesli to jest legalne). Dziwne,bo ja nie miałem żadnych problemów.Ani z instalacją,aktualizacją i z żadnych błędów też nie mam.Czy steam jest taki trudny do opanowania? xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostoł Posted December 18, 2009 Author Report Share Posted December 18, 2009 Nie jest trudny do opanowania, jednak jest czasami wkurzajacy... Jedyna fajna zaleta jaka zauwazylem to czat glosowy. W tym XFire wymieka, bo po prostu ten czat w nim nie dziala. Ale powrocmy do glownej sprawy... Czy aktualizacje mozna zassac w inny sposob? Bo juz minal dzien od mojego pierwszego postu, a Steam nadal ciagnie A chcialbym wreszcie sobie pograc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostoł Posted December 18, 2009 Author Report Share Posted December 18, 2009 Hej, a moze on naprawde sciaga Modern Warfare 2 od poczatku? POMOCY! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostoł Posted December 19, 2009 Author Report Share Posted December 19, 2009 Ciekawe... Postanowilem odinstalowac i zainstalowac jeszcze raz i udalo sie! Nawet zapisow nie utracilem! Widocznie sa one zapisywane gdzies w steamie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Nargogh Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...