lubro 1,906 Report post Posted January 1, 2013 Warto przypomnieć, że czas trwania Build a Greenlight Bundle został przedłużony i jeszcze przez kilkadziesiąt godzin macie okazję do wyrwania naprawdę świetnego zestawu. Kupcie co najmniej dwie z dziewięciu gier (ja mam 8 z nich i wszystkie są naprawdę dobre) za przynajmniej $1.5, a dostaniecie mnóstwo bonusów. La Mulana, dostęp do bety Akaneiro: Demon Hunters, sporo świetnej muzyki i kilka innych rzeczy. Jeśli jakaś gra trafi na Steam (La Mulana to pewniak) to dostaniecie klucze. Kupować i głosować na Steam Greenlight. ;p Quote Share this post Link to post Share on other sites
2real4game 580 Report post Posted January 1, 2013 Jeśli kogoś to interesuje to w ubishopie jest promocja na Settlers 7: Droga do Królestwa. Zwykła wersja za 16,97zł , a Gold Edition za 20,37zł.http://shop.ubi.com/store/ubiemea/pl_PL/DisplayDynamicProductListPage/productID.225359900/productID.223418900?cid=106 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KingLeBron 0 Report post Posted January 1, 2013 Jeśli na steame Borderlands 2 będzie -50% w promocji to warto brać czy lepiej poczekać na inną przecene gdzieś indziej czy kupić pudełko w sklepie ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Baczek1990zg 7 Report post Posted January 1, 2013 KingLeBron@ Jeżeli masz jeszcze w co grać to wstrzymałbym się z zakupem Borderlands bo za 2 max 3 miesiące pewnie gra zostanie przeceniona albo w sklepach albo na muve.pl Quote Share this post Link to post Share on other sites
zlotybinladen 7 Report post Posted January 2, 2013 The Darkness II za 2,49$ (7,65zł) ? STEAMSpec Ops: The Line za 2,49$ (7,65zł) ? STEAMNa amazonie, jeśli ktoś ma kupon zniżkowy 5 dolców. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cookie Monster 7 Report post Posted January 2, 2013 Mam pytanie odnośnie Tropico 4. Mam ochotę zakupić, ale nie ma języka polskiego... Czy da radę znaleźć spolszczenie i je podmienić? Chociaż nie wiem czy nie kupić lepiej gamebook z Tropico 4 + Modern Times za 35 zł... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
JOKI 4 Report post Posted January 2, 2013 Spolszczenie jest w sieci i jest ok. Modern Times ponoć jest słabe, zostań przy samej podstawce, bez gamebooka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spike217 43 Report post Posted January 2, 2013 jejku mam 4h idealny moment żeby o to pytać spike. czy jeśli kupię http://www.humblebundle.com/ jako prezent to dostanę klucze dla siebie czy osoba która dostanie prezent? jak to jest w ogóle? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kledan 2 Report post Posted January 2, 2013 klucze widać dopiero po wypakowaniu prezentusą razem na stronie z instalkami bez drm 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
SwissEffect 2 Report post Posted January 3, 2013 Nie ma obniżki -50% na CS:GO. Znów jakimś sposobem jest -25%. Quote Share this post Link to post Share on other sites
AntyPanciak 16 Report post Posted January 3, 2013 Devil May Cry 4 klucz Steam za 6.79$ ( coś koło 19 zł )http://www.greenmangaming.com/s/pl/en/pc/games/action/devil-may-cry-4/ 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
rumbur 267 Report post Posted January 3, 2013 Na GAMERSGATE:Witcher: EE - 2 euro - http://www.gamersgate.com/DD-WITCHEREEDC/the-witcher-enhanced-edition-directors-cutDRM: FreeBaldurs Gate Complete Colection - 2,5 euro - http://www.gamersgate.com/DD-BG2C/baldurs-gate-ii-completeDRM: FreeJa wziałem Bladura, pierwotne wydanie mam z pierwszej ekstra klasyki, więc już nieco wysłużone, zawsze warto mięć taką grę w zapasie. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spike217 43 Report post Posted January 3, 2013 dziś imo strasznie źle na steamie - civ 5, i am alive, tropico 4, bastion, football manager 2013, thiefy.komuś się kończą gry w katalogu ]:-> 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Skreedi 5 Report post Posted January 3, 2013 Doszły nowe Daily Deals na Steamie, niby nic ciekawego ale najlepsze jest jak zwykle ukryte - GTA Complete Pack znów jest za 7,49 euro (~31zł) jeszcze przez prawie 12 godzin. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nolaan 141 Report post Posted January 4, 2013 (edited) Odtrutka na zapętlającą się wyprzedaż Steam - na GamersGate jest Fallout: New Vegas w cenie 2,49 Euro. Klucz aktywuje się na Steam, oferta ważna do jutra, do godz. 9:00. Edited January 4, 2013 by Nolaan 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mihashek 59 Report post Posted January 4, 2013 Ja tak tylko spytam, bo sporadycznie tutaj odpowiadam: możliwa jest promocja za parę tygodni Battlefield'a 3 (najlepiej Premium Edition) na Origin lub gdzieś, gdzie dostanę klucz na Origin? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Survival 0 Report post Posted January 4, 2013 jak myślicie, opłaca się kupić l4d2 za te 4 euro? grają w to ludzie jeszcze? Quote Share this post Link to post Share on other sites
lubro 1,906 Report post Posted January 4, 2013 Czy daily deale, które pojawią się za parę godzin będą ostatnimi w tej wyprzedaży czy jutro jeszcze pojawi się jeden rzut? Mam na oku kilka tytułów, które nie doczekały się głębszych przecen i nie wiem kiedy je w końcu wziąć? ;p Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mike189 5 Report post Posted January 4, 2013 (edited) @nolaan wielkie dzięki za info, w końcu się doczekałem A żeby nie było offtopu obie części Bioshocka za 10 ojro na Steamie. Edited January 4, 2013 by Mike189 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Baczek1990zg 7 Report post Posted January 4, 2013 (edited) Witam wszystkich.Na cdp.pl Anomaly Warzone Earth za 5 zł https://cdp.pl/gry/a...letter+InternalPolecam kupić, zwłaszcza w tej cenie. Kilka fajnie spędzonych godzin gwarantowane, jeżeli lubi się gry tego typu Edited January 4, 2013 by Baczek1990zg Quote Share this post Link to post Share on other sites
Skreedi 5 Report post Posted January 4, 2013 (edited) @lubroPowinny się jeszcze jutro pojawić, zwykle trwały przez cały weekend jeśli kończyły się w sobotę. Jako ostatni daily deal powinni dać oferty najchętniej kupowane. Jeśli mnie oczywiście pamięć nie myli więc lepiej poczekaj jeszcze na czyjąś odpowiedź //Czyli się myliłem... Liczę jednak, że będą oferty najlepiej sprzedających się gier podczas tej wyprzedaży, liczę na tanie The Walking Dead Edited January 4, 2013 by Skreedi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Exclusive 61 Report post Posted January 4, 2013 (edited) Lubro, tak. Dzisiaj ostatni daily deal na wyprzedaży, a do jutra do 19 będą flash sales tylko (i chyba głosowanie publiczności jedno).Można to sprawdzić, wchodząc na dowolna grę, nie będącą w obecnej ofercie DD, FS i publiki. Licznik pokazuje około 25 godzin do końca. Edited January 4, 2013 by Exclusive 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mihashek 59 Report post Posted January 4, 2013 Ponawiam pytanie: czy zbliża się na jakiejś stronie (może być nawet pudełkowa wersja) Battlefield'a 3 najlepiej Premium Edition? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
drake29a 0 Report post Posted January 5, 2013 Ponawiam pytanie: czy zbliża się na jakiejś stronie (może być nawet pudełkowa wersja) Battlefield'a 3 najlepiej Premium Edition?Z fusów wywróżyć to mamy?Z tego co wiem na Wielkanoc są promocje często Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomekk90 11 Report post Posted January 5, 2013 Na Origin masz promocję ale zwykłęgo Battlefielda 3 bez dodatków. Jest teraz za 44,50 zł. Quote Share this post Link to post Share on other sites