Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
pinio27

Problem z iPlus

Polecane posty

Laptop Acer Extensa 5220, system Windows Vista Home Basic, internet iPlus, modem Huawei E630..

Problem polega na tym, iż modem instaluje się jako Otwarty kontroler hosta PCI do USB NEC (przy tym żółty wykrzynik) i tak dwa razy jest napisane... co powoduje, że przy włączeniu aplikacji iPlus manager i próbie połączenia się z netem, kończy się to komunikatem - Włóż kartę...

Przenoszę do sieci. - Sevard

Edytowano przez Sevard

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Niestety nie to samo...

Znalazłem na w google identyczny problem ale z innym laptopem i pomogła zmiana biosu na starszy...

Mógłbym w sumie spróbować zrobić to samo, ale nie mam pojęcia jak to się robi, po za tym zmiana biosu wiąże się zawsze z małym ryzykiem...

Ktoś ma jakiś pomysł??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Jak instalowałeś? Najpierw z płyty a potem podłączasz potem czy odwrotnie? Gdy u mnie jest: "Włóż kartę" to odłączam i podłączam modem jeszcze raz do USB i jest wszystko dobrze. :smile:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Najpierw płyta a potem podłączam, tak Ty robisz to nie pomaga...

Po za tym to nie jest ten modem na USB...

Edytowano przez pinio27

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×