kmm101 Posted October 23, 2013 Report Share Posted October 23, 2013 @KillerasNie, jest to "ficzer" zamówienia przedpremierowego. Potem za dodatek musisz zapłacić oddzielnie lub kupić Premium.@TvSuperStarLevolution nie oceniaj tylko po naszym kochanym wieżowcu. Levolution to też zamykanie kontenerów itp. ogółem - interakcja z otoczeniem. Będzie 1 "massive game-changing event" na mapę + te popierdółki. Alarmy samochodowe, odcinanie prądu - te sprawy.Zamówienie potwierdzone. Osiem dni.Najpierw bawicie się w singla czy od razu multik? Ja zapewne ukończę singla, bo próbkę multi miałem już w tym miesiącu i dopiero po skończeniu singla skoczę w jakąś małą mapę (Operacja Blokada, nadciągam!) ogarnę broń startową i lecim na duże mapy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TvSuperStar Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Zniknął mój post o.O Od moderatora nic nie dostałem na maila. Anyway: normalnie zacząłbym od razu od multi natomiast najnowszy trailer zachęca do spróbowania singla. Mam nadzieje, ze pójdzie na jedno premierowe posiedzenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbissBoss Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Nie sadze zeby tryb single zajął wiecej czasu niz 7h. Podobno w tv leci juz reklama bf:P chcialbym ją zobaczyc:) A podobno dodatkek z mapami z trojki ma być dostepny na xboxa w dniu premiery tylko nie pamietam czy na 360 czy opiero na one, bardzo chciałbym zobaczyc jak wygląda levolution na operation firestorm ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmm101 Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 @NorbissBossXBO first access. Ponoć 2 tygodnie wcześniej (premierka) mają mieć. Reszta (premki) dostaje normalnie po tych 2 tygodniach. O ile to info jest prawdziwe Co będzie Levolution na Kaspianie wiemy wszyscy, ale czy tylko mnie ciekawi jak to będzie na Metrze? Tam nie ma nic takiego do zniszczenia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonrider01 Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Rozpędzony pociąg metra wbijający się w peron Albo zawalające się tunele. Ale jeżeli na Kaspianie główną atrakcją będzie antena to może się okazać że te "big map changing events" wcale nie będą takie big. Bo w końcu co zmieni zawalenie tej anteny? Pojawi się parę klocków utrudniających ruch pojazdom, ale przecież i tak na tej łące rzadko dochodzi do starć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glockens Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 (edited) Mi się bardziej wydaje, że coś na punkcie C zostanie zniszczone. Może ten przewód (nie wiem jak to nazwać) się odczepi i poleci na ziemię?Takie pytanko, może ktoś będzie wiedział. Zakupiłem pre-order na muve.pl i dostałem klucz DLC do BF4. Wie ktoś może czy jeśli teraz go dodam, to będę go miał gdy dostanę BF'a? Bo z jednej strony boję się, że o tym zapomnę, a z drugiej, że jak teraz dodam, to przepadnie. Edited October 24, 2013 by TheGlocKPL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonrider01 Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 A ten klucz co dostałeś to nie jest pakiet ulepszeń śmigłowców i samolotów do BF3? Bo z tego co wiem kod na battlepack i China Rising będą wysyłać w dniu premiery. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glockens Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 A rzeczywiście, mój błąd. W emailu pisali "DLC dla produktu Battlefield 4 (PC) PL + DLC + Chińska Nawałnica" więc myślałem, że do BF4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmm101 Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 @dragonriderPociągi i tak nie jeździły a zawalanie się byłoby głupie po prostu. Dlatego jestem tak ciekaw co zrobią z moim kochanym Metrem.Nie toczyły się walki na łące? o.O To chyba w inne Kaspianki graliśmy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheEquinoxe Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 @UP: To, że w trójce pociągi nie jeździły to nie znaczy, że w czwórce nie mogą. Z resztą z wykolejającym się pociągiem można by w ciekawy sposób zmienić mapę i zrobić to efektownie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonrider01 Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 20 minut gameplayu z mapy Flood Zone: Akcja głównie na dachach, więc mapa dla tych, którzy nie lubią gdy pojazdy wtrącają się do walk piechoty. W 4:55 pojawia się SRAW a w 5:58 widać wszystkie gadżety inżyniera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrBulletproof Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Kupiłem klucz do bf4 na keye.pl. Mili panowie wysłali mi klucz już użyty. Pięknie po prostu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenio Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Ałć... Nieźle. I to na keye.pl? A już chciałem anulować pre-order na Originie. W sumie co tam, jest drogo, ale przynajmniej w 100% pewny zakup. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrBulletproof Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 (edited) Tak, na keye.pl. Napisałem im, że wysłali mi użyty klucz, powiedzieli, że się pomylili i zrobią reklamację. Zobaczymy...A co do gameplayów to nie oglądam, czekam aż sam zagram, choćby na piracie, nim oryginała pobiorę za 5 dni.edit: krótki gameplay solo na każdej z map mulit. Wygląda to słitaśnie, Dawnbreaker z odrzutowcami między drapaczami chmur... WOW.http://www.reddit.co..._maps_previews/edit 210-minutowy gameplay na flood zone. Żeby tylko mój piec wyrabiał... Trzymać kciuki. Edited October 25, 2013 by MrBulletproof Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbissBoss Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 No mapki wydają sie bardziej zroznicowane niz w 3. Najmniej podoba mi sie flood zone, wlasnie nie wiem dlaczego ale wydaje mi sie że to bedzie mapka na ktorej bede grał najmniej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonrider01 Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Nowy TV trailer: Nie wiem czemu, ale wydaje mi się że najlepszy. 0:04 EMP?Mam nadzieję że Muve stanie na wysokości zadania i gra przyjdzie jeszcze przed premierą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reg Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Ta Flood Zone lepsza niż na początku mi się wydawało. Po pierwszych krótkich urywkach zapowiadało się słabo, ale po zobaczeniu gameplayu LvlCapa i JackFragsa wygląda to całkiem fajnie. Dawnbreaker też zapowiada się nieźle. Szkoda tylko, że te gameplaye są z PS3, bo tekstury wyglądają jak z początku wieku i nawet dla kogoś kto gra na LOW strasznie razi to w oczy. Niestety filmiki z linku MrBulletproofa zostały usunięte przez EA, ale niektóre mapki da się znaleźć szukając na YT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrBulletproof Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 (edited) Mirror do usuniętych filmików z mapek, jakość tylko 480p, choć wygląda jeszcze słabiej.http://www.dailymoti...l#video=x16fol8Teraz pytanie: orientuje się ktoś jak zostać dzięki VPN koreańczykiem, ew mieszkańcem singapuru? W tych państwach można grę odpalić już 28-go więc z tego co wiem, dzięki VPN można odblokować bf4 także u siebie. Podobno teoretycznie ban za to grozi, ale takie same strachy chodziły przy okazji premiery bf3, "zangielszczania" rosyjskiej wersji gry itd... Ktokolwiek wie?edit: gra w Korei, Taiwanie i Singapurze startuje o pólnocy 29-go, ale, że po odblokowaniu gry dzięki VPN będziemy parę godzin do tyłu z czasem więc grę powinniśmy dać radę odpalić po południu 28-go. Oby. Edited October 26, 2013 by MrBulletproof Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wielokropek97 Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 http://imgur.com/a/At6E7#3 tutaj jest poradnik z reddita, może się przydać DICE nie będzie banowało, ale też nie zaleca zabaw z VPN, bezpieczniej jest poczekać na premierę w swoim regionie. Mam pytanie odnośnie zakupu BF4. Do premiery już tylko parę dni. W Empiku pre-order kosztuje 20 czy 30zł, nie jestem pewny, a na sklepie internetowym ten sam produkt ma cenę 145zł. W jaki sposób odbiorę BF4 jeśli kupię pre-order w salonie Empiku? Ile ogólnie zapłacę za grę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbissBoss Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Gdy kupisz preorder w Empiku to przy odbiorze odejma tą kwote przy wlasciwej zaplacie za gre. Ja swój egzemplarz zamowilem na gram.pl i mam tylko nadzieje że nie bede mial problemu z odbiorem osobistym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wielokropek97 Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Gdy kupisz preorder w Empiku to przy odbiorze odejma tą kwote przy wlasciwej zaplacie za gre.Czyli jeśli na plakatach reklamujących grę w dniu premiery widnieje kwota 120zł, to mając zakupiony pre-order przy odbiorze zapłacę 100zł? Jaki jest interes w sprzedawaniu pre-orderu, skoro gra w pre-orderze kosztuje tyle samo co w dniu premiery, a zawiera dodatki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisiel231 Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Wie ktoś dlaczego serwery w BC2 świecą pustką? Tak sobie patrzę, a tam nawet Banana Repubplic puste. Normalnie nie da się wbić, a ten od chyba tygodnia, stoi pusty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihashek Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 @up: Większość się nastawiła na Battlefielda 4, a teraz na zapchanie czasu przed premierą grają w trójkę. BC2 już nie będzie sławne, choć nadal może będą niektórzy grać. DICE mówi, że ma być kontynuacja Bad Company. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonrider01 Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 W trójce też czuć zbliżającą się premierę nowej części. Z dnia na dzień z mojej listy ulubionych znika coraz więcej serwerów.'Murica zaczęła już pre-load. Mam nadzieję że day one patch nie będzie ważył więcej niż sama gra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrBulletproof Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Ok, bf4 już się zasysa. Wg origina będę mógł pykać już o 15:00 czasu UK, fajnie gdyby już wtedy serwery w Europie działały. Jeśli nie to najwyżej singla przejdę (SP w bf3 nie przeszedłem, a gra już odinstalowana). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...