Slateer Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 tematu gry nie znalazlem, wiec robie nowy gameplay w HD, pierwsze 10 minut z gry (wersja PS3):http://www.youtube.com/watch?v=1aG0pRp8cgkta gra zarzadzi, nie ma innej opcji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrgonzo Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Forum Actionum -> Gramy -> Dyskusje o grach (Komentarze) -> Call of Duty (1, 2, 3, MW1, MW2) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evunio Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 tematu gry nie znalazlem, wiec robie nowy gameplay w HD, pierwsze 10 minut z gry (wersja PS3): http://www.youtube.com/watch?v=1aG0pRp8cgk ta gra zarzadzi, nie ma innej opcji Chyba według Ciebie.Ja tej gry nie kupię.Wole na PCK oddać te 130 zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArturMilan Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Dla mnie również MW2 wymiata. Nie sądziłem, że zainteresuje mnie FPS, który nie będzie osadzony w XXw, a jednak Tryb Special Ops zapowiada się wyjątkowo miodnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Shadow Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Forum Actionum -> Gramy -> Dyskusje o grach (Komentarze) -> Call of Duty (1, 2, 3, MW1, MW2)Niby tak, ale lepiej moda się zapytać, bo to jednak temat o konsolową wersję jest a nie na PC :=) Przy okazji konsolowcy mają fajnie, że mają aż cztery wersje na X-pudło dopieszczone do granic możliwości i me pytanie - a jak posiadacze Xklocka na FA się do tego odnoszą? Czują się jakoś wyróżnieni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaciu90 Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 HA! Na PS3 (i chyba n X360) już można kupić w Warszawskich sklepach (ultima, robson) niestety po angielsku. Ja poczekam na 10 XI, ale jak komuś się spieszy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kagex Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Tutaj dyskutujemy tylko o wersjach konsolowych. Jednakże, jako, że MW2 jest multiplatformówką, to możecie się wypowiadać gdzie chcecie ^^' Jednak, raczej w Komentarzach nie mile będzie widziane "Wcisnąłem X, zmieniła mi się broń, wcisnąłem do połowy lewy trigger, docisnąłem do końca, wcisnąłem prawy do końca i zniszczyłem dziada!", a tutaj tak =] MW2? Czekam. Jedynkę ukończyłem dwa razy, podobała mi się, więc giercować będę. Na gameplay'e standardowo nie patrzę, bo to nie ma dla mnie sensu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slateer Posted November 7, 2009 Author Report Share Posted November 7, 2009 (edited) ja jedynke skonczylem kilka razy i dwa razy na weteranie (na wersji ps3 i x360) fajny trailer: Edited November 7, 2009 by Slateer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wosq Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 W singlu owszem gra będzie niezła. Natomiast multi na PC jest okrojone mocno w stosunku do MW. Konsolowcy pewnie się ucieszą na taką każualową wersję. Ja dziękuję za takie coś. To nie BF: Heroes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaciu90 Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Dobra. Czas się zmówić na jakąś gierkę na środę (PS3). Ktoś chętny na special ops? PSN Login: Chaciu, konkretną datę ustalimy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sethy Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 @Chaciu90 Widzę że już masz MW2 I jak się podoba gierka? Warta tych pieniedzy? A no i jak tam multi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaciu90 Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Powiem jedno. Mam już kandydata do gry roku ^^. Gra jest fenomenalna. Singiel naprawdę miażdży, chociaż niczego naprawdę nowego od czasu CoD4 do gameplayu nie wnosi. Ale to nie przeszkadza stać się najlepszym FPS-em w historii. Grafika jest nierówna. Czasami miejscówki potrafią zauroczyć, a niektóre elementy widziałem już na poprzedniej generacji. Do K2 i U2 graficznie nie ma co porównywać, ale wygląd i tak jest ponad średnią. A multi? Masakra. Mnóstwo ulepszeń, dodatków i innych popierdółek, które motywują do parcia w lewelach. Mnóstwo broni (tylko 2, może 3 są takie same jak w MW, ale na 30 broni to prawie nic). I ulepszeń do nich jest od... no, jest bardzo dużo. No i jest aż 70 poziomów (plus prestige). Wkurza jedynie lokalizacja w multiplayerze (megaemocjonujący napis "strzał w głowę" zamiast "headshot", co to jest u licha?). Grę polecam, jest naprawdę zajeświetna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sethy Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Mam pytanie do tych co mają Polską wersję Czy polonizacja wygląda naprawdę tak źle jak zostało to przedstawione tu: http://zagraceni.pl/polonizacja-mw2-podwojna-porazka Pozdro^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaciu90 Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 @UP: Niestety się zgadza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Shadow Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Powiem tak - z tłumaczenia przez translator można się śmiać, ale jeśli chodzi o single to rażących błędów nie uraczyłem. Wydaje mi się, że w tej części robota nie została zwalona, ale jeśli chodzi o multi... screeny z kwiatkami z tego newsa wystarczają za odpowiedź Naprawdę można się nieźle uśmiać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger17 Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Ja jeszcze dodam ze w supermarkecie REAL można zdobyć tą grę za... 159zł i to chodzi o wersję na PS3. No i kto mówi ze gry na konsole są drogie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomox1140 Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Tak się zastanawiam, czemu jeszcze nie ma takiego tematu tutaj na Next-Genach?Więc chciałbym poruszyć sprawę i ogłosić jakby centrum wiedzy o nowym dziecku Treyarch.Może już gdzieś już jest taki temat, ale chciałbym porozmawiać z wami, czy nowe Call of Duty będzie godnym następcą świetnego Modern Warfare 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albi Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 A Call of Duty Black Ops już został oceniony przez GameInformer, a recenzja wyciekła do sieci. Dosało 9/10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wloch95 Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 A na Wild Gunmen dostało 9,5/10 także sądzę że może być ciekawie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B4k3r Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Ja myślę, że żadnej rewolucji nie będzie, jak to miało miejsce mp. z CoD2 do CoD4. Mimo tego Treyarh nauczyło się na błędach i sądzę (po gameplayach itp), że będzie to udana gra i z pewnością godna, by zastąpić swojego poprzednika. Serwery dedykowane, więcej trybów - będzie zabawa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenio Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Temat niepotrzebny, bo o danej serii - jeżeli jest na każdej z platform, także na PC - rozmawiamy w dziale "Gramy PC" -> "Dyskusje o grach". Tak już się utarło. Po co dublować temat? Nie rozmawiamy i tak o sprawach technicznych, tylko o jakości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarnobyl97 Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Czy jest wersja pl MW 2 na x360?I czy save'y z angielskiej wersji będą na niej działac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nano360 Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 (edited) Wersja PL na xbox 360 jest na 100% a z saveami to nie wiem ,a tak poza tym czy to dobry temat na takie pytanie Odpowiedź na 2 pytanie powinny działać Edited January 9, 2011 by nano360 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarnobyl97 Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Wersja PL na xbox 360 jest na 100% a z saveami to nie wiem ,a tak poza tym czy to dobry temat na takie pytanie Odpowiedź na 2 pytanie powinny działać Po prostu taka głupia sprawa że pożyczyłem od kolegi angielską wersję i grałem dośc dużo w multka.Nabiłem sobie 36 lvl i odblokowałem dużo usprawnień.Niestety grę musiałem koledze oddac;) Przez pomyłkę kupiłem na allegro wersję pl i dlatego zastanawiam się czy te wszystkie levele i usprawnienia będą mi działac w tej wersji.Nie uśmiecha mi się tego wszystkiego nabijac od nowa:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suteq Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Tak, będą działać. To jest wszystko zapisywane na serwerze Activision, więc nawet jakbyś grał na nowym Xboksie to ważne, żebyś grał ze swojego gamertaga a wszystko będzie, język tutaj nie ma absolutnie nic do rzeczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...