Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Mcrr

Rozwiązany: ARMA II - brak X3DAudio1_6.dll

Recommended Posts

Szukałem podobnego tematu, ale nie znalazłem.

Otóż... całą noc pobierałem dzisiaj demo ARMY II. Rano wstałem szczęśliwy i zainstalowałem. Wszystko poszło gładko. Klikam więc dwa razy na ikonkę na pulpicie i moim oczom ukazuje się gustowne okienko:

http://img38.imageshack.us/i/oknor.jpg/

Co mam zrobić, żeby gra mi się uruchomiła?

Mój komp to laptop Toshiba Satellite A200-1S5:

Procesor: Core 2 Duo T5250 1,5

RAM: 3 GB

Karta Graficzna: Ati Mobility Radeon HD2600 256 MB

Wiem, że nie jest to demon prędkości, ale liczę, że gra się przynajmniej uruchomi... Proszę o pomoc.

Link to comment
Share on other sites

Zrobiłem jak mówisz. Potem brakowało jeszcze D3DX9_41.dll więc też pobrałem i wsadziłem do tego folderu. Gra się uruchomiła. Na minimalnych chodzi nawet płynnie. Jest jednak jeden problem. Nie ma dźwięku :dry: . Bez dźwięku gra się raczej średnio przyjemnie... Ktoś ma inny pomysł na rozwiązanie problemu?

Link to comment
Share on other sites

EDIT: Zainstalowałem DirectXa i dźwięk już jest. Przedtem po prostu coś źle robiłem. Ale jednak gdy dużo się dzieje animacja bardzo zwalnia... No nic, ważne, że gra się poprawnie włączyła. Dzięki za pomoc. Temat można zamknąć.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...