nintyfan Posted November 24 Report Posted November 24 Kiedyś istniał serwis kody.cdaction.pl. Dzisiaj ładuje się w nieskończoność. Pamiętam, że prócz kodów, były tam chyba instalatory do pobrania. To prawda? Zależałoby mi na pobranie, np. Alan's Wake: American NightMare. Nie potrafię sobie przypomnieć, z którego źródła mam licencję. Na GOG.com nie, na HumbleBundle nie. Wszedłem na sklep https://sklep.cdaction.pl/moje-konto/ i nie ma możliwości zalogowania się chyba przez konto z kody.cdaction.pl .
chris87 Posted November 24 Report Posted November 24 Hej, kody.cdaction.pl nie sa juz dostepne, ale nigdy nie bylo tam instalatorow, jedynie mozliwosc wymiany kodu z czasopisma na kody do roznych platform
nintyfan Posted November 25 Author Report Posted November 25 Dzięki. Więc nie ma problemu. Ja natomiast muszę nadal się zastanowić. Czy pamięta ktoś, by Alan Wake: American Nightmare było na płytce CD-Action?
nintyfan Posted December 3 Author Report Posted December 3 Dobra. Kupiłem licencję z innego miejsca. Jak znajdę poprzedni nośnik, to sprzedam, czy coś. Temat do zamknięcia. Jakby ktoś natomiast pamiętał, że była płytka/kod w którymś z numerów, to proszę pisać na priv.
Recommended Posts