Nicker070 Posted January 27 Report Share Posted January 27 Witam zakupiłęm dead sapce remake w media expert na PC (aplikacja EA) pobrałem, ale brak interfejsu polskiego. Dubbing jest, ale jezyk napisów i menu jest po angielsku. W preferencjach nie ma do wyboru aby wybrać polski podczas pobierania tez jest tylko angielski. Gra reinstalowana, aplikacja tez(w pełni po polsku jest). Tez tak macie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meagleith Posted January 27 Report Share Posted January 27 Mam to samo kupione w EURO agd...napisalem do supportu EA ciekawe co powiedza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirasR Posted January 28 Report Share Posted January 28 U mnie również. Kicha !!! Kupiony klucz w Media Markt, ściągnięte z EA. Zna ktoś może rozwiązanie tego problemu ? 8 godzin temu, meagleith napisał: Mam to samo kupione w EURO agd...napisalem do supportu EA ciekawe co powiedza? Pewnie do poniedziałku będziemy musieli poczekać, ale jak byś dostał odpowiedź bądź rozwiązał problem to napisz będziemy dźwięczni. 8 godzin temu, meagleith napisał: Mam to samo kupione w EURO agd...napisalem do supportu EA ciekawe co powiedza? Pewnie do poniedziałku będziemy musieli poczekać, ale jak byś dostał odpowiedź bądź rozwiązał problem to napisz będziemy dźwięczni. 8 godzin temu, meagleith napisał: Mam to samo kupione w EURO agd...napisalem do supportu EA ciekawe co powiedza? Pewnie do poniedziałku będziemy musieli poczekać, ale jak byś dostał odpowiedź bądź rozwiązał problem to napisz będziemy dźwięczni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicker070 Posted January 28 Author Report Share Posted January 28 Dzwoniłem do supoortu ea, dwie kobitki (średnio kompetentne) odesłały mnie do sklepu, bo gra kupiona nie przez portal tylko u nich. Po tłuamczeniach ze to cd key i pobieranmie odbywa sie z waszych serwerów nadal podtrzymywały zdanie tfu. Za trzecim razem typo powiedział ze porblem po stronie aplikacji i dał znać zespołowi. Na angolojezycznym forum również jakiś menago miał dać znać zespołowi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirasR Posted January 28 Report Share Posted January 28 Dzięki. Ja żadnej info z EA nie dostałem poza tym że przyjęli do wiadomości i postarają się odpowiedzieć. Jak rozwiążesz problem to daj znać proszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicker070 Posted January 28 Author Report Share Posted January 28 Panowie udało sie! Musicie zainstalowac origin z instalek czy innej strony pobrać, zalogowac sie i przez origin pobrać gierke. Ja mam aktualnie full polish! Panowie udało sie! Musicie zainstalowac origin z instalek czy innej strony pobrać, zalogowac sie i przez origin pobrać gierke. Ja mam aktualnie full polish! w Panowie udało sie! Musicie zainstalowac origin z instalek czy innej strony pobrać, zalogowac sie i przez origin pobrać gierke. Ja mam aktualnie full polish! wystarczy jedynie pobrać przez origin, potem juz EA apps wykrywa że gra jest zainstlowana i róneiz jest po polsku Panowie udało sie! Musicie zainstalowac origin z instalek czy innej strony pobrać, zalogowac sie i przez origin pobrać gierke. Ja mam aktualnie full polish! wystarczy jedynie pobrać przez origin, potem juz EA apps wykrywa że gra jest zainstlowana i róneiz jest po polsku Panowie udało sie! Musicie zainstalowac origin z instalek czy innej strony pobrać, zalogowac sie i przez origin pobrać gierke. Ja mam aktualnie full polish! wystarczy jedynie pobrać przez origin, potem juz EA apps wykrywa że gra jest zainstlowana i róneiz jest po polsku Panowie udało sie! Musicie zainstalowac origin z instalek czy innej strony pobrać, zalogowac sie i przez origin pobrać gierke. Ja mam aktualnie full polish! wystarczy jedynie pobrać przez origin, potem juz EA apps wykrywa że gra jest zainstlowana i róneiz jest po polsku Panowie udało sie! Musicie zainstalowac origin z instalek czy innej strony pobrać, zalogowac sie i przez origin pobrać gierke. Ja mam aktualnie full polish! wystarczy jedynie pobrać przez origin, potem juz EA apps wykrywa że gra jest zainstlowana i róneiz jest po polsku Wybacie za tak duzo, strona sie zacięął xD Tak samo jest z innymi grami na EA apps, jesli amcie problem z jezykiem tez origin pomaga essa! miłęgo grania wszystkim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirasR Posted January 28 Report Share Posted January 28 Wielkie dzięki. Działa po zainstalowaniu przez ORIGIN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...