maja3 Posted November 5, 2022 Report Share Posted November 5, 2022 Witam. Mam chęć pracować w branży IT.W związku z tym pojawiły się następujące pytania,Jaki kierunek wybrać (i od czego zacząć). Interesuje mnie samokształcenie.Jeśli programowanie - to jaki język jest bardziej perspektywiczny do nauki. I najważniejsze pytanie - ile czasu powinienem poświęcić, aby stać się specjalistą, który może zarabiać na życie w IT? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zofia3 Posted November 7, 2022 Report Share Posted November 7, 2022 W dzisiejszym świecie coraz więcej osób interesuje się dziedziną informatyki. Oczywiście, trzeba zacząć od treningu. A ja mogę ci pomóc w tej sprawie. Rynek IT można studiować nie tylko na uczelni, ale także na specjalistycznych kursach. GoIt https://goit.global/pl/course/ to firma, która specjalizuje się w kursach informatycznych zarówno dla początkujących jak i profesjonalistów. Firma oferuje szeroką gamę kursów. Początkujący mają możliwość rozpoczęcia nauki dziedziny IT od podstaw, natomiast specjaliści IT mogą podnieść swoje kwalifikacje, poznać nowy kierunek itp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...