Masterofbigos Posted June 27 Report Share Posted June 27 Witam wszystkich. Mam postać w Path of Exile na 42. poziomie i okazało się, że mam znajomego, który też w to gra i chcielibyśmy pograć w drużynie. Problem jest taki, że jego postać jest w lidze Sentinel a ja w Standard i przez to nie możemy grać razem. Próbowałem opcji w menu ze zmianą ligi, ale wyskakuje mi za każdym razem taki komunikat: "there are no available to migrate progress from". Pytanie zatem, czy w ogóle da się prznieść postać z ligi do ligi, czy nie i jeśli nie, to w takim razie po jakiego grzyba jest ten przycisk w menu, którego opis sugeruje, że się da? Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek2320 Posted July 3 Report Share Posted July 3 Nie można w taki sposób przenosić postaci pomiędzy ligami. Jak skończy się obecna liga to postać kolegi, którą założył w sentinelu zostanie przeniesiona do standardu (podobnie jak wszystkie postacie). Ten przycisk z tego co się orientuje służy do tego, żeby przenosić się pomiędzy opcją SSF czyli solo self-found, ale jedynie w obrębie wybranej ligi. Ale wciąż 42 poziom to nie jest dużo. Jeśli chcesz pograć z kolegą to po prostu stwórz kolejną postać w odpowiedniej lidze - parę godzin i nadrobisz progress. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...