MasseMenschMaterial Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Oczywiście że Deus Ex. Zwłaszcza że jego przejście zajmuje właśnie prawie równo 24h:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
butch27 Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Ja grałbym w symulator końca świata;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
UncleKaNe Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Po bożemu - Quake 3/UT. Jakem stary cep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athien Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 A ja bym popykał w ostatnią grę z dzieciństwa jaką pamiętam. Kapitan Pazur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
portier Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 A ja bym popykał w ostatnią grę z dzieciństwa jaką pamiętam. Kapitan Pazur. Kapitan Pazur był także moją pierwszą grą. Zagrałbym w nią lecz nie moge nigdzie jej znaleźć, a poza tym odpaliłbym JazzJackrabbit2. Także jedna z pierwszych moich gier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Jest zdecydowany problem. Na pewno by to nie było MMOFPS, bo bym się ocknął 22 godziny później , ale na pewno HOMM 3 - moja pierwsza gra, starcraft, CoD, no i bym kupił książke xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdrowy Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 ostatnie 24h mojego życia przeznaczył bym na świetną, dynamiczną rozgrywkę w cod 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
husar Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 hmm.. ciężka decyzja Prawdopodobnie nie ograniczyłbym się tylko do jednego tytułu - starałbym się sięgnąć po parę. Na chwilę obecną jakie przychodzą mi do głowy to: Freelancer Wiedźmin Ghost Recon i jeśli bym jeszcze zmieścił to Lost Planet Colonies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muradin07 Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Ja bym pewnie albo przeszedł przez całą serię Tekkena i Soul Calibura, albo grał bym we wszystkie częsci CoD'a mówiąc przy MW 2: " Ja chcę tylko dobić do 70-tego..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 hmm.. ciężka decyzja Prawdopodobnie nie ograniczyłbym się tylko do jednego tytułu - starałbym się sięgnąć po parę. Na chwilę obecną jakie przychodzą mi do głowy to: Freelancer Wiedźmin Ghost Recon i jeśli bym jeszcze zmieścił to Lost Planet Colonies Czy w Ghost Recona się opłaca ? Jakoś to jest taktyczny shooter i trzeba pomyśleć, z jakiej strony dziabnąć wroga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jokker Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 ja przed końcem świata zagram w Sapera i przejdę Painta xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
PLaYer1 Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Call of Duty 4 Modern Warfare Multiplayer - granie tak aby wygrać każdy mecz pod rząd. Mafia - Przejście całej fabuły i skończenie jazdy ekstremalnej. Ukończenie swojej najnowszej gry. I Wiele więcej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastek789 Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 A ja te 24 godziny przeznaczyłbym na grę w Assassins Creed 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manhuncik Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 A ja bym pewnie nawet o końcu świata nie wiedział bo i tak rżne prawie non-stop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronek Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Gdyby w tym ostatnim dniu wypadła premiera Mass Effect 3 to właśnie by była gra, jaką bym musiał przejść i to obowiązkowo. Gdyby jednak tej premiery nie było to ewentualnie w Gothica, ale wolał bym porobić coś innego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KomandorMcGreg Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Ja bym zagrywał się w pierwszego Command & Conquer i zachwycał się jego grafiką Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aldaron127 Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Jeżeli miałbym w coś zagrać, to z pewnością byłaby to jakaś seria w której widać byłoby rozwój pod względem graficznym - tak żeby przejść szybko przez ten rozdział rozwoju w grach komputerowych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachustachu Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Ja na przykład moich ostatnich 24 godzin życia nie zmarnowałbym na gry... (Bez obrazy ) Zrobiłbym raczej coś, na co nie miałbym szansy zrobić normalnie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinoSSS Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Zagrałbym w Mass Effect 2. Gra jest tak wciągająca że nawet nie zauważył bym końca świata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomoslav Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Napewno byłby to multiplayer gdyż sam przekładam multi nad singlem. I poleciał bym w ciągu tych 24 godzin całą serię CoD-a, Left 4 Dead 2 no i może żeby przypomnieć sobie cudo polskiego komentarza PES 6 Dorzuciłbym jeszcze kilka innych moich ulubionych gier, ale nie mam pewności że zdarzyłbym w nie zagrać podczas 24h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkmen Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Ja bym na pewno pograł w moje ulubione gry, czyli Mass Effect 1 i Psi Ops. Jak koniec świata to tylko z najlepszymi grami, a jak to Joker mawia "Jak zginąć to z uśmiechem na ustach" A i kupiłbym konsole oraz Dead To Rights Retribution do niej jeśli bym zdążył Link to comment Share on other sites More sharing options...
DyBlock Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Seria Assasins Creed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McRamiro Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Dokończył bym rozgrywkę w Gothic II NK.... I może przypomniał bym sobie S.T.A.L.K.E.R.A. Jakoś bym nie płakał nad tym że nie ma gier.... ogólnie niewiele gram. Może z 1h tygodniowo. Pozdro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeroDX Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Zagrałbym w całą serie Gothic zapominając o końcu świata Link to comment Share on other sites More sharing options...
pszemaq Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Fallouty nauczyłyby nas co robić i czego się spodziewać po apokalipsie Link to comment Share on other sites More sharing options...