igor8472 Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 W ostatnie 24h raczej olałbym produkcje 'poważniejsze' które mam na liście 'do przejścia' a zagrałbym w coś co dawało mi duża czystą frajdę z grania i co już znam - Grid (multi), Crysis, ew. Dirt 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexkaktus Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Kupiłbym jakąś konsole (X0, PS3, Wii), a potem zeemulował na niej Super Mario Bros ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stillborn Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 ponoc koniec swiata ma nastapic w 2012 roku, bo... ma dojsc do wielkiego wybuchu na sloncu, w zwiazku z tym wiatr sloneczny (naladowane czasteczki - nie znam sie na tym AZ tak) uszkodzi satelity, urzadzenia elektroniczne na Ziemi itd... Naprawa tych uszkodzen ma kosztowac ponoc 2 tryliardy dolarow... No ale, pozyjemy - zobaczymy Czyli ostatnie 24h, to byłaby totalna anarchia, i to bez prądu... i jak tu w cokolwiek grać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Ogi Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Myślę, iż mimo wszystko ostatniej w życiu doby nie spędziłbym przed komputerem... ale jeśli juz tak gdybamy, to może coś o ratowaniu świata, np. Duke 3D , a tak mniej "oldskulowo" to jakiś inny, radosny FPS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szlacha2 Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 A ja zabiłbym siostre. Niech jakiś chłopak powie, który ma siostre że tego by nie zrobił. ponoc koniec swiata ma nastapic w 2012 roku, bo... ma dojsc do wielkiego wybuchu na sloncu, w zwiazku z tym wiatr sloneczny (naladowane czasteczki - nie znam sie na tym AZ tak) uszkodzi satelity, urzadzenia elektroniczne na Ziemi itd... Naprawa tych uszkodzen ma kosztowac ponoc 2 tryliardy dolarow... No ale, pozyjemy - zobaczymy Czyli ostatnie 24h, to byłaby totalna anarchia, i to bez prądu... i jak tu w cokolwiek grać ? Przynajmniej nie będzie wstydu na Euro 2012 xD A tak naprawdę to bym poszedł z kumplami pograć w nogę albo coś porobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diex Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 btw: ponoc koniec swiata ma nastapic w 2012 roku, bo... ma dojsc do wielkiego wybuchu na sloncu Tak, oprócz tego uderzy w nas Planeta X, Nibiru, będzie wspomniany wybuch na słońcu, przebiegunowanie magnetyczne Ziemi i zderzenie z kometą. Jedyne, czego warto się obawiać, to totalnej anarchii, która niewątpliwie będzie się w kilku miejscach na Ziemi dziać. Co do tematu, ale już tak na poważnie: Przeszedłbym Gothica. Z Tormentem bym się nie wyrobił, a gdybym grał od rana do nocy, to G dałoby się przejść. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spilner Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 Ja bym zagrał w gry, które odeszły w niepamięć. Assassin, Far Cry 2 i GRAW 2, od których na razie odbiłem się dla Just Cause. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikista10 Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 Ja chciałbym pograć w jakąś najlepszą grę świata w, którą bym i teraz zagrał.;)Choć pewnie taka gra nigdy nie powstanie, bo przecież ciągle powstają nowe gry.Lecz w ostatnim dniu pewnie byłoby na jakąś grę najwięcej ocen.Pewnie byłaby to jakaś gra ze znanej serii gier jak np.: GTA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Professor00179 Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 Ja zagralbym w gre, ktora sama by mnie zabila np. Silent Hill 2. Nie musialbym sie martwic koncem swiata majac swiadomosc, ze 'zejde' na zawal zanim on nastapi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PATRIX94 Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Ja bym pograł w PES-a multiplayer, w GRID-a żeby porozbijać na torze innych graczy, może w CS-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spilner Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 A ja bym zarwał nockę dla multiplayera Call of Duty 4 - łupanie snajperów przez 24 godziny to byłoby coś, szło by się do nieba z poczuciem, że zabiłem milion gości ze Specnazu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kocurc Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Jesli zostałyby tylko 24h, to odpaliłbym GOTHIC, przejscie powinno by zajac gdzies wlasnie tyle czasu. To wlasnie gra warta ostatnich chwil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanat1c Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Ja bym sobie odpalił Counter Strike i bym sobie wlazł na jakiegoś DiabloModa i pocinał przez te 24h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Professor00179 Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 A ja bym zarwał nockę dla multiplayera Call of Duty 4 - łupanie snajperów przez 24 godziny to byłoby coś, szło by się do nieba z poczuciem, że zabiłem milion gości ze Specnazu . Ja na twoim miejscu (jesli mialbym juz grac w CoD4) sprobowalbym wybic wszystkich nubow. Przynajmniej mialoby sie swiadomosc, ze przed smiercia zrobilo sie cos dobrego dla swiata i wyglada on lepiej tuz przed samym koncem niz bylo to 24h temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiKej Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Ja na śniadanie zagrał bym sobie w Gothic 1,2,3 na obiad w Half-Life 2 i Operation Flashpoint 1 ,a na kolacje w Morrowinda i Obliviona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciomasta Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 A ja bym grał w WoW-a przez 24h =] , Jeśli pod sumując ostatnie 24h istnienia gier na rynku wtym znikniecie wszystkich gier z kazdego komputera (inaczej magia ciach i niema nic ) to co pierwsze bym zrobił , poleciał do banku po kredyt potym zaraz do Sklepu komputerowego i kupił z 4 zestawy =] grając jednoczesnie w 4 gry (wow, CoD:MW2,NfS:shift,starcraft) i nagrywajac przebieg przechodzenia gier aby niezapomniec ten ostateczny czas istnienia gier =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stillborn Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 @DiKej A kiedy byś znalazł na to czas ? Ja przez ten czas próbowałbym skończyć pierwszego Splinter Cella. Pewnie tak by mi zszarpał nerwy, że zniszczyłbym wszystko naokoło . Tym razem bym się nie chamował, bo i tak za chwilę byłby koniec świata . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Frashoot Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 No... "wreszcie ukończę tego Morrowinda..". Ew. Battlefield : Heroes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knockers Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 Na konsoli- w Tekkena 5, God of War 2 Na piecu- GTA IV, albo jeszcze lepiej VC, żeby sobie humor poprawić; gdy zostanie już tylko godzina, odpalę Postala i obsikam całe miasto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selene Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Ja bym nie grała ale nie o to chodzi Zagrałabym w Assassin's Creed 2 (do 2012 wydadzą) i w Obliviona. Co do końca świata to ma ono nastąpić po skończeniu się kalendarzy Majów. A ich kalendarz kończy się 12.12.2012 u nich nie ma roku 2013 bo nie ma takiego miesiąca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest traffic520 Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Ostatnie 24 H eheh raczej bym nawet nie spojrzał na kompa mojego tylko latał po mieście z MP5 i bawil sie w multi call of duty 4 :]. Żartuje trudno mi powiedzieć co bym robił ale na pewno bym nie grał w gry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Montinek Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Właśnie bym sobie przypomniał, że zawsze chciałem zagrać w oba Baldury, Neverwinternights, Splinter Celle, Final Fantasy, i... Włączyłbym coś innego Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawidek3294443 Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Ja bym pograł w jakieś klasyki... Albo w gry od których zaczynałem przygodę z komputerem Na pewno pograłbym w Scrapland dawno w to nie grałem, następnie Evil Islands, mój pierwszy poważny RPG, Gothic 1 , Total Overdose... Potem ze 2 misję w CoD 4 (koniecznie ta z ka-booom), następnie wbiłbym na mój serwer w CSie, pożegnał się z kumplami. Na koniec ustawiłbym jakiś ładny opis na GG i spokojnie był wyłączył kompa. Ale to zajęło by mi tylko 12h! po wyłączeniu kompa pożegnał bym się ze znajomymi w rl, z dziewczyną i rodziną. Wyszedł bym na dwór i pobawiłbym się w GTA w realu :crash: Link to comment Share on other sites More sharing options...
UncleKaNe Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Vice City, Gothic 1 i Quake 1 oczywiście. W takiej kolejności. Podczas zabijania Shub-Nigguratha mógłbym już widzieć piękny grzyb atomowy - na ten przykład. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spilner Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 A ja bym zagrał jedną rundkę w Battlefield 2, spróbował zagrać shotgunem w CoD 4, potem zabić Kaileenę w PoP WW, przejechać całą wyspę w Test Drive Unlimited. A na koniec wysadzić Megatonę w Fallout 3 na ten sam czas, co światowy grzyb wybuchnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...