nox Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 Ja bym włączył Settlers III. Mam do niej wielki sentyment. Na niej się wychowałem. Przeszedłbym jakieś dwie misje i to byłaby TA esencja. Ale na szczęście na razie może sobie zakurzona leżeć na półce. Może jeszcze Airline Tycoon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicek Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 Ja zagrałbym w MMOwskiego STALKER'A i CoD: MW2. Czemu to pierwsze? Ano, bo gra byłaby z pewnością przednia. Klimat, 100% wolność, możliwość poznania nowych graczy i spytania ich, co by odpowiedzieli, gdyby ktoś zadałby im takie pytanie, jak te. Czemu Modern Warfare 2? A to akurat jest proste. Czekam na tą grę od momentu, gdy Soap wyskoczył z samolotu w ostatniej misji w COD 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobMetalCheese Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 Command & Conquer 3, potem w Gunstar Heroes na Mega Drive, a na koniec w Duke Nukem Forever, hehehe (swoją drogą, niezła ironia byłaby gdyby akurat wtedy wyszedł DNF) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spilner Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 Ja bym zagrał w Gothica 3 i 2. To moje ulubione RPG, a zawsze lubię w nie pograć i chyba nigdy mi się nie znudzą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sedinus Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 Kilka szybkich partyjek w Q3A i UT2004, potem odpalić Tormenta. A ostatnie kilka(naście) godzin spędziłbym "kreatywnie" =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko22 Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 24 godzina sesja w sapera, to było by cos dla mnie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
golonqa Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 Sacred UW z przyjaciółmi młócka przez 20h non stop a później, może w końcu udało by mi się wygrać w saperze ?! (nigdy NIGDY nie wygrałem ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ehhh Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 ja bym sprawdził w końcu na czym polega fenomen WoW'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxhound444 Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Stalker-bo koniec świata będzie napromieniowany jak miasto Prypećjava script:add_smilie("","smid_25") Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterKiller Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 A ja patrzył bym na to jak meteorytek do nas przylatuje A jeżeli nie to w Wolfenstein 3D bo przy tym sie urodziłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarServent Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 Ja zagram w Duke Nukem 3D , Monkey Island , Settlers i pooglądam Simponów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gianlorenzo23 Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 Ja bym zagrał w Sacreda (jedyneczkę). Mimo, że ukończyłem ją już sporo razy to nie znudziła mi się wcale. Masa przeciwników, questów i Easter Eggów do odkrycia - bez wątpienia sięgnąłbym właśnie po tą pozycję z mojej półki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amadeusz13 Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 Ja wyrzuciłbym kompa za okno, zadzwonił do dziewczyny i spędził z nią te ostatnie 24h....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagomee Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 Miejmy jednak nadzieję że ten koniec świata jednak tak szybko nie nastąpi........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightPlayer Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 krzyhu popieram - w ostatnie 24h nie dotykałbym komputera. Ale gdyby chodziło o rynek gier i załóżmy ,że wszystkie gry jakie mamy i w kompie i na płytach rozpadłby się samoistnie i nieodwracalnie na kawałki to na bank zagrałbym w : STALKER Cień Czarnobyla i Czyste Niebo Heroes III albo V + któryś z dodatków PES (w tym momencie 2010) FIFA (w tym momencie 10) ukończyłbym w końcu BROTHERS IN ARMS HELLS HIGHWAY - bo ta sztuka już długo mi się nie udaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Streliok Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 NightPlayer moje typy są podobne: 1.S.T.A.L.K.E.R Cień Czarnobyla i Czyste Niebo a i zależy kiedy ma byc ten koniec bo podobno w 2012 jeśli tak to zdążyłbym zagrac w tego nowego Stalkera. A jeśli zostanie tego cennego surowca (czasu) to: 2.Herosy całą seria od I do V jak szaleć to szaleć (ok 3 dni by mi toi zajęło;p) 3.MAFIA 1 I MOŻE 2 JAK BEDZIE 4. TU BY BYŁO JUZ BUM:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selene Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 Ja bym się zastanowiła jaki będzie ten koniec świata. A komp... nawet bym o nim zapomniała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
omega48 Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 Ja wezmę kamerę i nakręce dokument 'Ostatnie 12h by Marek S.' ) a komputer włączę na chwilkę, żeby sprawdzić, czy wszystko dobrze działa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUTY47 Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Ja oczywiście bym zagrał w cs 1.6 zwłaszcza na moich ulubionych mapach później przeniósł bym się na wiedzmina lub mass effect zależy co bym miał zainstalowane na twardzielu no i na końcu oczywiście w call of duty 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubica94 Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 GTA 4 oczywiście i może potem simsy to jedyna gra której nie da się przejść więc mógłbym w nią grać spokojnie miesiąc a potem to już tylko gałąź i sznurek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel1on Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Pierwszą grą którą bym odpalił byłby Gothic (od tego się można powiedzieć zaczęło takie poważniejsze granie) natomiast potem zagrałbym najpierw w Gears of War, później Silent Hill'a, następnie w Devil May Cry'ja, potem w wiedźmina i skończyłbym na Cs'ie 1.6 z 10 latkami w teamie. I jeszcze jakby starczyło czasu to zasiadł bym do GTA IV, Bioshocka czy CoD 4 ;P Dużo tego, ale jakoś to by się ze sobą pogodziło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub1996 Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 No cóż dobra nr 1 Gta 4,pózniej w Gothica i na koniec meczyk w PES-ie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diex Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 W Limbo of the Lost i E.T bym zagrał. Potem sam zrobiłbym sobie grę opowiadającą o zezującym mieszkańcu Burkina Faso, który podjął się desperackiej próby wychowania guźca. Miałaby epicką fabułę i grafikę robioną w Paintcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stillborn Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Hehe, tak się rozpisujecie o tych grach, a coś nie bierzecie pod uwagę, że macie do dyspozycji tylko 24h . Sam bym pewnie w nic nie grał. Szkoda by mi było na to czasu. Ale jeśli już mam coś wybrać, to w NFS: Shift. Albo w HoM&M III . Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam1415 Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Uwazam, ze ten temat jest zupelnie bez sensu jesli brac go na powaznie, ale ja wiem, ze jest na pol serio, bo na 24h przed koncem swiata to zadnemu z nas przez mysl nawet by nie przeszlo granie, tylko co tu zrobic by ocalic swoje szanowne cztery litery Na pewno bym zaliczyl jeszcze raz lige w Motorhead, A reszte 23h i 20 minut gralbym w Baldur's Gate 2. A gdyby wziac ten temat na serio, to na pewno bym kompa nie tknal, a cala reszte czasu spedzilbym ze swoimi corkami i zolza ;p btw: ponoc koniec swiata ma nastapic w 2012 roku, bo... ma dojsc do wielkiego wybuchu na sloncu, w zwiazku z tym wiatr sloneczny (naladowane czasteczki - nie znam sie na tym AZ tak) uszkodzi satelity, urzadzenia elektroniczne na Ziemi itd... Naprawa tych uszkodzen ma kosztowac ponoc 2 tryliardy dolarow... No ale, pozyjemy - zobaczymy Link to comment Share on other sites More sharing options...