Matysnext Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Ja przejrzałbym co mam na pułkach i odpalił najciekawsze gry (na pewno GTA IV, a co do pozostałych nie jestem pewien), którymi zagrałbym 15h i 5h w multiplayera w jakąś gierkę - już to nie ważne (naprawdę, to ostatnich 24h świata nie grałbym aż 20h, ale jak już temat jest o graniu, to co tam). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellspawn Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Zawsze mówiłem sobie, że w ostatnich chwilach przed śmiercią zagrałbym w Morrowinda. I wiecie co? Nadal jest w tym magia ;] Piękna tam była muzyka, tyle wspomnień, tyle chwil triumfu i radości...Popłakałbym się bankowo- ale nie mówcie nikomu... A jedna jedyna? Kurde, to jest trudniejsze....Myślę, że City of Heroes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDante Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Odkopałbym ze strychu starusieńką Atarynke 500 i odpaliłbym sobie Settlers żeby pooglądać 50 razy intro z rycerzykiem :miner: , następnie spędziłbym resztę czasu grając w Stepmanie na najtrudniejszym poziomie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkon13 Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Trudny wybór. Co do ocalenia jednej gry to chyba wybrałbym KotOR. A pograć... może jeszcze w Diablo II i dokończyć kampanie nekromantą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArturMilan Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Jeszcze raz bym pokonał w PESie Inter!!!!!!!!!111 Po meczu GTAIV jako najlepszą grę i wizytówkę rozrywki komputerowej W ostatnie 5 min podziękowałbym za wspólną grę kolegom z Tibijskiego serwera ( chociaż w sumie i tak już niegram ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 A ja bym na końcu rozebrał swój komputer na części i odpłacił bym mu wkońcu z czysty sumieniem za te wszystkie zawiechy w najnowszych grach itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaczy10 Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Zdecydowanie Call of Duty 4 : Modern Warfare. A gdyby to były naprawdę dłuuugie 24 h to pograłbym jeszcze w Gothica 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Ja bym pograł w "kaszanki" z CDA. Ale tylko te, które były ocenione na 1 albo 1+. Po pierwsze byłoby to ciekawe przeżycie i nie będę się musiał martwic o swoje zdrowie psychiczne, a po drugie dałoby to mroczny klimacik do zakończenia świata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CobraCommander Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Przejść choć raz porządnie grę bez kodów (Niestety ale to prawda gram w Singlu niemal zawsze na kodach), następnie ostani kupiony numerek CD-A na Dobranoc ( o ile CD-A dożyje) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilosD Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 następnie ostani kupiony numerek CD-A na Dobranoc ( o ile CD-A dożyje) I tu mi podsunąłeś ciekawą myśl. Gdyby gry całkiem zniknęły ze świata, to co byłoby z czasopismami o grach/dla graczy właśnie, a? Pewnie by upadły, bo o czym by miały pisać? Może i dało by sie coś pisać, ale nie wiem co, skoro by gier nie było i w ogóle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdancio Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Ja te 24h spędziłbym na grze "Diablo 2 Expansion Set Lord Of Destruction", ponieważ jest to dla mnie najlepsza gra wszech czasów, a poza tym to na komputerze nie mam zainstalowanego nic innego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsonrobson Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Podobały mi się wcześniejsze wypowiedzi z tym że parę osób pojechało by zagrać w nowe diablo, ja bym postąpił podobnie ale chciał bym zagrać w mass effecta 2 albo lost planet 2. 24h grał bym w quake live bo nie musiał bym się spieszyć z przejściem tej gry ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrtex Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Ja bym całą dobę grał w Ratchet & Clank na ps2. To była moja pierwsza "poważna" gra i mam do niej sentyment Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest luq92 Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Ja bym grał całą dobę a nawet dłużej w Carmageddon II Carpocalypse Now Można powiedzieć, że to gra mojego dzieciństwa Mam do niej ogromny sentyment. Na dodatek jeszcze ten soundtrack Można grać i grać bez końca Link to comment Share on other sites More sharing options...
puszek11 Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 ja bym zagral w Wilczy szaniec i wraz z rodzinka obejrzal "najlepsze'' filmy Uwe'go Bolla ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek12341 Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Ja bym sobie zakupił WoW'a bądź Age of Conan (tak żeby nie płacic abonamentu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriX Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Ja bym zagrał w Modern Warfare 2 i w Assassin Creda 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
matidop Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 W Diablo napewno,Assasin`s Creed na 100%,GTA IV,CS:S,WoW ale z tego to bym zagrał w GTA IV:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syskol Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Teraz jak tak myślę to te ostatnie 24h mamy jutro koniec wakacji i nie będzie tyle czasu na grę. Jak by były już ostatnie 24h świata to po grze zobaczyłbym do ilu podkręciłbym mojego proca athlon 64x2 5200+ zanim by się spalił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shakal132 Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Pograłbym w HoMM V, Command&Conquir zero hour ,Paraworlda ,Imperial Glory ,GTA IV,Assasin's Creed II. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tymikolo Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Jeszcze raz sięgnąłbym po Crysisa i spróbował zagrać w Assassin's Creed (w to nie grałem, a szkoda). Pewnie odpaliłbym też wszystkie tytuły z CDA, których nie "przetestowałem" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrex Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Ja bym grał w GTA IV i V (jak by wyszła do końca świata) no i jeszcze bym po kosił w Modern Warfare 2 w sieci Link to comment Share on other sites More sharing options...
norbi1156 Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Oczywiście wyciągnąłbym stary, dobry Left 4 Dead i zagrałbym kampanie w single Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniu9 Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Troche Football Manager i nieśmiertelny dla mnie Pro Evolution Soccer 2 na PSX xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyhu Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Ja powiem tylko tyle, że w ostatnie 24h na pewno bym nie grał... Link to comment Share on other sites More sharing options...