majonez Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 A ja bym zagrał w grę, dzięki której przepadałem na godziny i dni w Unreal Tournament 2004. A oprócz tego w Thiefa II i Thiefa III, z sentymentu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gizz Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Na pewnoe bym wtedy nie gral. Ale gdybym musial,to na pewno Tetris,pacman lub saper ew. pinball "space cadet" Link to comment Share on other sites More sharing options...
216 Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 w kółko i krzyżyk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
follow Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 w CSa na koncie brata przynajmniej nie miałby czasu mi za to dowalić zanim by się zorientował. a nawet jeśli, to długo by nie bolało Link to comment Share on other sites More sharing options...
QurChuck Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 Spędziłbym je w WoWie albo nadrabiając jakieś anime ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikors Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 Hmm. mario ew. daiblo 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
himer Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 Ja jako zapalony gracz MMO... OCZYWISCIE GOTHIC (1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rumbur Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 Starałbym się ukończyć BG 2 z dodatkiem w 24 godziny, albo chociaż sam dodatek ( gdzieś zarchiwizowane na płycie leżą savy z mojego pierwszego przechodzenia BG, mag na 33 poziomie, więc bym sobie pograł). Zdecydowanie to jest gra po której świat może się śmiało skończyć ( choć zagrałbym w Dragons Age i Risen i Arcanie...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxord Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 Ja bym pojechał do Blizzard'a zagrać w Diablo III, a potem skończył się świat. (Grałbym cały możliwy czas w Diablo III) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VidekK Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 Ja bym se popykał w CoDa 5, na Pegasusie w 100000 miliardów gier na jednej kasecie xP, w Digimon World 2 na PS1 ;d I w GunZa ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zebros22 Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 Hmmm... W co bym zagrał? Chyba w WoW'a Jeszcze w niego nie grałem i nie zamierzam ale jeśli miałby istnieć jeszcze 24h to zagrałbym bo nawet nie zdążył bym się uzależnić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premson Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 Ostatnie 24h? Buahahahah to doskonała pora na to, żeby zacząć zassysać GTA IV z torrentów xD A tak poza tym to hmmm... Kolonia Górnicza? Z pewnością. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robben Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 Ciekawe pytanie. Gdyby miał wybierać, to wybrałbym dwie gry. Albo Gothica (obojętnie którą część) lub GTA (SA albo IV). Ale raczej sięgnął bym po tą pierwszą grę, czyli Gothica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmirafcio Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 Metal Gear Solid pierwsza część na hardzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondzior5533 Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 Ja zapewne spróbowałbym Postala, żeby zobaczyć o co zawsze było tyle krzyku, na pewno parę godzinek w Tetrisa i pewnie spróbowałbyn w końcu zakończyć Thiefa DS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironmike1406 Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 Maxord to ja bym pojechał razem z Tobą sterroryzować ludzi z Blizzarda by dali pograć w Diablo 3 :devil: a gdyby mieli fortyfikacje nie do zdobycia bronione przez Mroczna Trójcę i nasz plan wziąłby w łeb to wróciłbym do domu pograć w tytuł który dla rdzennych PC-towców może być nie znany (lub mało znany) a jeśli nawet znany to nie doceniany przez nich ale jeśli ktoś miał kiedyś PSXa to wie o czym mówię a mówię o prawdziwym klasyku japońskiego Rpg - FINAL FANTASY 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brylant Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 Grałbym w Advent Rising. Bohater był jednym z niewielu ocalałych po zagładzie Ziemian. Może bym się dzięki temu uratował? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reves Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 Ja bym odpalił Age of Conan i poszedł w pojedynkę na Smoka rajdowego ;], lub zagrał w Team Fortress 2 i rzucił się na Heyviego Spy'iem bez przebrania ;p. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilosD Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 Troche nudne zaczyna sie robić to pisanie w kółko o graniu przez te całe 24 h i dlatego wpadłem na ciekawy (lecz nie wiem czy sie przyjmie) pomysł. W każdym razie dalej można mówić, w co by sie grało w te 24 h, ale... Macie do wyboru jedną gre, która mogłaby zostać i nie znikła by jak pozostałe Można wybrać tylko jedną gre! Wybór jest trudny... wiem. Dlatego ja sie wstrzymam z powiedzeniem jaką gre bym 'oszczędził' Pomysł ciekawy? Mam nadzieje, że sie przyjmie i wybierzecie 'tą jedyną' Link to comment Share on other sites More sharing options...
toocool Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 Oczywiście sięgnąłbym po The Neverhood kto w nią nie zagrał nie zna życia Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarosS Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Ja poleciałbym do sklepu po X360 i wziąłbym oczywiście GTA IV. Grałbym przez całą dobę, a później położyłbym się spać i oczekiwał spokojnego końca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stukov111 Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Fallout 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Raven 100 Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Zdecydowanie, ostatnie przejście Tormenta, a potem szybka partyjka w Civ4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart-2pl Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 zagrał bym w fallouta XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartholomew982 Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Final Fantasy VII , Xenogears Street Fighter II (orginał z SNES mam do tej pory) Warhammer 40k Gothic Link to comment Share on other sites More sharing options...