MarK Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 W ostatnie 24h to bym na pewno nie grał na kompie . Jeśli już miałbym robić coś polegającego na lampieniu się w monitor to obejrzałbym sobie film Armageddon xD . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TobyBaldino Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 w 24h to mozna w fm09 dwa sezony pyknac. dwa kolejne sezony, kiedy moj real madryt loi barcelone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilosD Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 W ostatnie 24h to bym na pewno nie grał na kompie . Jeśli już miałbym robić coś polegającego na lampieniu się w monitor to obejrzałbym sobie film Armageddon xD . Ale film 24h nie trwa, więc pograć jeszcze można Chyba, że zamierzasz go oglądać przez całą tą dobe kilka razy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czytelnik21 Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 A ja bym zagrał w Postala. Jak już miasto to będzie kupa zgliszczy wtedy polecę do sklepu aby wydać całą kasę którą uciułałem przez całe swe "rzycie". Kupiłbym Assassin's Creeda, Turoka, Mirrors Edge, Dragon Age Origins i Wolfensteina. A tak poza tym rynek gier komputerowych trzyma się niesamowicie świetnie więc czemu miałyby być jego ostatnie 24h? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrPiernik Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Jeśli tylko rynek miałby wyparować, i tak miałbym rozrywkę na ładnych kilka lat. Ostatnia gra, w jaką pykałem na czasie, to GTA San Andreas A gdyby wszystkie gry miały zniknąć... To posiedziałbym przy pierwszym Enemy Territory. Gram w nią od 4 lat na - uwaga - jednym i tym samym serwerze. Ta gra jest magiczna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilosD Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 [...] A tak poza tym rynek gier komputerowych trzyma się niesamowicie świetnie więc czemu miałyby być jego ostatnie 24h? To tylko taka zabawa polegająca na powiedzeniu, w co by się pograło, gdyby wszystkie gry miały tak po prostu zniknąć ^^ A rynek gier (PC także ) będzie się trzymał bardzo długo i rozwijał... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 1.Crysis!!! 2.F.E.A.R. 3.Wiedźmin 4.KotOR W trzy pierwsze nigdy nie grałem, ale dużo bym dał żeby móc zagrać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mack Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Ja osobiscie zamiast tracić czas na kompa wyjrzał bym przez okno i popatrzył na świat który nas otacza ostatni raz Ale z drugiej strony jak już bym się napatrzył to wtedy odpalił bym jakąś szybką gierke. Typu Grid lub Gears of War, lub Fuel aby poczuć tą genialną przestrzeń niczym w Test Drive Unlimited. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouAreEmpty Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Ja bym pograł wtedy w: 1.Fallout 3 2.TM United Forever (Multiplayer) 3.CoD 4 4.King's Bounty:Legenda PS.Grałbym szczególnie w Fallouta bo najbardziej mi się podoba z tej listy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilosD Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Wielu z was, tak jak ja, wymieniamy gry, gdzie przejście jednej z nich (np. Wiedźmin) napewno by doby nie zajęło ^^ Chciałem powiedzieć to, że jakbym miał takiego Wiedźmina odpalić, to np. pograłbym tyle, by przejść max 1 akt, a potem następną gre. Niestety sejwów nie mam tak np. z środka gry, tylko z końca bym móc sobie outro oglądać, czy z ostatnim bossem powalczyć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MonSteR Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 2 serie: 1.DAWN OF WAR 2.TOTAL WAR czyli ROME TOTAL WAR MEDIEVAL CZY EMPIRE Link to comment Share on other sites More sharing options...
EndlessRain Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Ja bym cały dzień delektował się moją ulubioną muzyką... Ale jeśli mam wybierać pomiędzy grami to całe 24h bym pocinał w Final Fantasy VIII i do tego czasu bym przeszedł około połowy gry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironmaniak Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Ja skoczyłbym po kasę, potem szybciutko do sklepu, biorę Empire Total War i jadę do końca świata Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilosD Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Raczej nie do końca świata, tylko przez 24 h Link to comment Share on other sites More sharing options...
ooowca Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Cod:MW DOOM II (sentymencik) Counter-Strike 1.6 (j.w.) Mam nadzieję że tak się nigdy nie stanie, a jeśli już tak ma się stać... niee to się nie stanie ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
goliat Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Ja nadchodzi koniec świata to Gothic 3 wydaję mi się dobrą pozycją do zagrania. Jako alternatywa to Tajne Akta Tunguska oraz Najdłuższa Podróż. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzioPL Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 A ja kupiłbym WoW'a i pograłbym w ten szajs którym się wszyscy podniecają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legendary Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Ezio,mamy chyba podobne gusta-witaj w klubie xP Odpaliłbym GW i zaczął zarabiać na TE CHOLERNE CHAOSY ZA 75E I 10K! Poza tym zainstalował Wiedźmina i starał się go zrobić,odkurzyłbym Pegasusa i grał w Contrę,jak i również chciałbym zrobić 1 kampanię w HoMM5:DH... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 A ja bym odpalił stare dobre Diablo II LoD i przeszedł Singla barbarzyńcą ;P Potem jak już bym go przeszedł (kilka godzin) odpalił bym jakiegoś Collina (2,2005 albo Dirta) i pośmigał. Jeszcze kilka godzin by zostało, więc odpalił bym CoD 4 i postrzelał sobie do wrogów. Ofc jest to wersja PeCetowa ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasss Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Włączył bym jakąś strategię i wprowadził w życie 24 godzinny plan podboju świata zwykle zajmuje mi to 1,5 tygodnia. Ale wątpię żeby taki dzień kiedyś nadszedł.Chociaż??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mynar Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 A ja - pegazus. Razem z tym zaczynałem z grami, to i na tym bym skończył. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syskol Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 W takim wypadku będę musiał załatwić sobie ATARI,komputer gdzieś jest tylko tego modułu do gier już nie mam, a co to były za czasy(nie nie jestem taki stary ale mama dbała o swoje rzeczy więc atari też zostało) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasyl Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 W Contrę na pegasusie Link to comment Share on other sites More sharing options...
hawk14 Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Hehe dobre pytanie. Moja odpowiedź : Spore, Scrapland i Mu Online. A tak szczerze to wziąłbym zapieprzył koparkę i zaczął kopać schron xD Oczywiście zabrałbym tam kompa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterThief Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 A ja zagrałbym w Pure zanim nastąpi koniec świata- przed tak emocjonującym wydarzeniem przyda się odrobina adrenaliny co nie xdd :PP Link to comment Share on other sites More sharing options...