Arleqin Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Diablo III xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxyman42 Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Diablo 2 i Torment. Jakby jeszcze czasu starczyło to w Sagę Baldur's Gate i IWD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowa69 Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Ja zdecydowanie zagrałbym w Gothic. Jest to jak dla mnie jedyna gra w, którą mógłbym zagrać przed końcem świata, ponieważ jest ona wyjątkowa i nigdy jej nie zapomnę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskel047 Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Raczej w te ostanie godziny bym nie grał . Ale też nie wiem co bym robił, nigdy się nie zastanawiałem się nad tym, bo nie wierzę w koniec świata który nadejdzie za mojego życia, pewnie kiedyś tak, ale nie szybko. Ale że temat jest dość ciekawy to warto pomyśleć Zagrał bym w coś w czego za życia nigdy nie tknąłem mianowicie jakiś fikuśny jRPG . Nie trawie tego gatunku, ale powiedziałem kiedyś koleżance że jak będzie koniec świat to może zagram ... Więc czemu nie. Może partyjkę w Fifę 98'. Ale na pewno po raz ostatni bym chciał zagrać we wszystkie świetne point and click od LucasArts -The Secret of Monkey Island, Monkey Island 2: Le Chuck's Reveng -Sam & Max Hit the Road, Indiana Jones and the Emperor's Tomb, Grim Fandango, Full Throttle, Day of the Tentacle Eh sama klasyka, myślę że jakby bym się szybko za nie wziął to do końca świata bym przeszedł , bo nie są zresztą zbyt długie. Przy okazji jakby starczyło czasu zagrałbym w pierwszą grą na PC jaką widziały me oczy . Blood grę już pamiętam jak za mgłą (przeszedłem ją tylko z dwa razy), ale te emocji i klimat gdzieś są jeszcze głęboko ukryte, pewnie fajnie było by sobie je przypomnieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paintend Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Ja raczej bym nie grał. Zrobiłbym to, co zazwyczaj bym nie robił itp. A jeżeli musiałbym grać - Np. Gdybym tylko w domu mógł jakoś przeżyć te godziny? Może zagrałbym w kilka gier, popatrzyłbym jak to się zmieniło... Jakoś tam by się to przegrało, ale nie mogę się zdecydować na jakąkolwiek grę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezryj1 Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 W Diablo II Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exol Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Jeśli miałbym wybierać to zdecydowanie 24h wystarczyłyby żeby rozegrać chociaż z 1 sezon w Football Managerze, ale skoro miałoby być już takie final fantasy to wybrałbym CM 01/02 Btw, mimo wszystko, ostatnie 24h raczej spędziłbym z bliskimi, a nie przed komputerem, choć niczego nie można wykluczyć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrumcio Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Na pewno sięgnął bym po stare klasyki pokroju "Turrican,Cannon Foder,Reunion,itp..." czyli krotko mówiąc "RETRO" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonSzabla Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Zdecydowanie Baldur's Gate. Mam sentyment do tej serii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuri20 Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Ostatnie misje Diablo LoD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gothic10333 Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Kurczę ludzie meteoryty spadają wam nad głowami, ziemia się trzęsię, pioruny trzaskaj a wy chcecie grać ?! Tak serio to zagrałbym w najlepszy symulator jazdy samochodem czyli... podprowadziłbym tacie kluczyki Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario21211 Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Jakąś dużą lepszą grę akcji . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunter22 Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Zabiorę komputer do jakiegoś bunkra i będę grał w Sapera A szczerze to Battlefielda 3 lub jakiegoś Assassina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amdix Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Oczywiście ( według mnie ) w najlepsze RPG - Gothic 2 , 3 :happy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PLDan Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Jeśli wiedziałbym na 100%, że będę musiał pożegnać się z życiem na Ziemi, to zagrałbym przede wszystkim w któregoś z CoD, później na pewno w DN3D i w moją pierwszą grę na PC - Colin McRae Rally 2. Z tytułów nie-PC sięgnąłbym po mojego Pegasusa i odpaliłbym Tanki, Mario i i jeszcze bym sobie w kaczki postrzelał, tylko nie wiem gdzie zapodziałem mój pistolet... Tak na marginesie: Tematy na FA nigdy nie przestaną mnie zadziwiać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinCthulhu Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 W temacie chodzi o to że rynek gier przestałby istnieć, co nie znaczy że nie można by było grać.... No może by zamknięto servery multi, ale nie wyobrażam sobie sytuacji gdzie przyjdzie do mnie pan w garniturze i poprosi o zwrot mojej kosoli No ale jak coś takiego miałoby się stać to na pewno przeszedłbym sobie któreś MGS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawron26 Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 4h w CoD 4:MW 5h w CoD: MW2 + MULTI 1h w S.T.A.L.K.E.R.a: Cień Czarnobyla 3h w Wiedźmina 3h w Asssassin's Creed II 2h w Fallout 3 To mój repertuar. Potem tylko czkać na koniec Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabal Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Zanim nastąpi koniec świata, bardzo chciałbym zagrać w Diablo III. Jeśli jednak apokalipsa miałby nadejść przed premierą tej właśnie gry, a ja koniecznie musiałbym w coś pograć, z pewnością wybrałbym poprzednią część, czyli Diablo II. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudynet2 Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 końca świata nie było i można zagrać w ?Diablo 3 a nawiązując do tematu sięgnął bym po Battelfilda 3 bądź jakąś inną tego typu gre;) Może jeszcze jakieś wyścigi ;d Na szczęście nic takiego nigdy nie nastąpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stillborn Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Na pewno zebrałbym do kupy wszystkie Fallouty, w które trzaskam od ok. 1998 roku. Seria ta miała ogromny wpływ na mnie (choć jeszcze nie wiem, jaki* :]).*na pewno dzięki temu rozkochałem się w alternatywnej rzeczywistości i postapokaliptycznym klimatom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChampaiN Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Ostatnie 24h chciałbym spędzić z Mass Effect 3, który jeszcze mnie do siebie nie przekonał. ewentualnie Wiedźmin 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grz Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Z pewnością zagrałbym kilka godzin w herosów 3. Gra ta miała na mnie wpływ jako gracza komputerowego. Ile miałem zaległości przez tą grę w szkole.Wróciłbym na chwilę do GTA San Andreas oraz do mojej ulubionej gry z tamtego roku Dishonored. Na pewno zagrałbym w kilka meczy w FIFĘ.Jeżeli miałby skończyć się cały rynek gier- wróciłbym na chwilę do Pegazusa. Pograłbym w sobie Tanki, Contrę oraz Goal.A przed końcem rynku gier poszedłbym po moje pieniądze do twórców, aby zwrócili mi kasę za wszystkie gry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gutek90 Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Z pewnością bym sięgnął po stare tytuły tzn. Half Life z dodatkami, jak wyżej Heroes 3, oraz starsze serie NFS. Przez te ostatnie godziny chciałbym sobie pograć właśnie w te tytuły co kiedyś się ciupało. Taki mały powrót do przeszłości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0r Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Tylko Gothic 2: NK. To gra, która nigdy mi się nie znudzi - ostatnie 24h spędziłbym właśnie z nią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachus Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Przeszedłbym w końcu Arcanum. Próbowałem już 7 razy i zawsze coś mi się albo psuło albo robiłem quick save zaraz przed tym jak mnie zabili. Link to comment Share on other sites More sharing options...