Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Sir Zir

Ostatnie 24 h

Recommended Posts

Raczej w te ostanie godziny bym nie grał :P. Ale też nie wiem co bym robił, nigdy się nie zastanawiałem się nad tym, bo nie wierzę w koniec świata który nadejdzie za mojego życia, pewnie kiedyś tak, ale nie szybko. Ale że temat jest dość ciekawy to warto pomyśleć

Zagrał bym w coś w czego za życia nigdy nie tknąłem mianowicie jakiś fikuśny jRPG :). Nie trawie tego gatunku, ale powiedziałem kiedyś koleżance że jak będzie koniec świat to może zagram :P... Więc czemu nie. Może partyjkę w Fifę 98'. Ale na pewno po raz ostatni bym chciał zagrać we wszystkie świetne point and click od LucasArts

-The Secret of Monkey Island, Monkey Island 2: Le Chuck's Reveng

-Sam & Max Hit the Road, Indiana Jones and the Emperor's Tomb, Grim Fandango, Full Throttle, Day of the Tentacle

Eh sama klasyka, myślę że jakby bym się szybko za nie wziął to do końca świata bym przeszedł :P, bo nie są zresztą zbyt długie. Przy okazji jakby starczyło czasu zagrałbym w pierwszą grą na PC jaką widziały me oczy :P. Blood grę już pamiętam jak za mgłą (przeszedłem ją tylko z dwa razy), ale te emocji i klimat gdzieś są jeszcze głęboko ukryte, pewnie fajnie było by sobie je przypomnieć.

Ja raczej bym nie grał. Zrobiłbym to, co zazwyczaj bym nie robił itp.

A jeżeli musiałbym grać - Np. Gdybym tylko w domu mógł jakoś przeżyć te godziny? Może zagrałbym w kilka gier, popatrzyłbym jak to się zmieniło... Jakoś tam by się to przegrało, ale nie mogę się zdecydować na jakąkolwiek grę.

Jeśli miałbym wybierać to zdecydowanie 24h wystarczyłyby żeby rozegrać chociaż z 1 sezon w Football Managerze, ale skoro miałoby być już takie final fantasy to wybrałbym CM 01/02 :)

Btw, mimo wszystko, ostatnie 24h raczej spędziłbym z bliskimi, a nie przed komputerem, choć niczego nie można wykluczyć...

Jeśli wiedziałbym na 100%, że będę musiał pożegnać się z życiem na Ziemi, to zagrałbym przede wszystkim w któregoś z CoD, później na pewno w DN3D i w moją pierwszą grę na PC - Colin McRae Rally 2. Z tytułów nie-PC sięgnąłbym po mojego Pegasusa i odpaliłbym Tanki, Mario i i jeszcze bym sobie w kaczki postrzelał, tylko nie wiem gdzie zapodziałem mój pistolet...

Tak na marginesie: Tematy na FA nigdy nie przestaną mnie zadziwiać...

W temacie chodzi o to że rynek gier przestałby istnieć, co nie znaczy że nie można by było grać.... No może by zamknięto servery multi, ale nie wyobrażam sobie sytuacji gdzie przyjdzie do mnie pan w garniturze i poprosi o zwrot mojej kosoli o_O

No ale jak coś takiego miałoby się stać to na pewno przeszedłbym sobie któreś MGS. :D

Zanim nastąpi koniec świata, bardzo chciałbym zagrać w Diablo III. Jeśli jednak apokalipsa miałby nadejść przed premierą tej właśnie gry, a ja koniecznie musiałbym w coś pograć, z pewnością wybrałbym poprzednią część, czyli Diablo II.

Na pewno zebrałbym do kupy wszystkie Fallouty, w które trzaskam od ok. 1998 roku. Seria ta miała ogromny wpływ na mnie (choć jeszcze nie wiem, jaki* :]).

*na pewno dzięki temu rozkochałem się w alternatywnej rzeczywistości i postapokaliptycznym klimatom.

Z pewnością zagrałbym kilka godzin w herosów 3. Gra ta miała na mnie wpływ jako gracza komputerowego. Ile miałem zaległości przez tą grę w szkole.

Wróciłbym na chwilę do GTA San Andreas oraz do mojej ulubionej gry z tamtego roku Dishonored. Na pewno zagrałbym w kilka meczy w FIFĘ.

Jeżeli miałby skończyć się cały rynek gier- wróciłbym na chwilę do Pegazusa. Pograłbym w sobie Tanki, Contrę oraz Goal.

A przed końcem rynku gier poszedłbym po moje pieniądze do twórców, aby zwrócili mi kasę za wszystkie gry :-)

Z pewnością bym sięgnął po stare tytuły tzn. Half Life z dodatkami, jak wyżej Heroes 3, oraz starsze serie NFS. Przez te ostatnie godziny chciałbym sobie pograć właśnie w te tytuły co kiedyś się ciupało. Taki mały powrót do przeszłości.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...