Gremlin86 0 Posted April 4 Report Share Posted April 4 Nie wiem czy to dobry dział na tego typu pytanie ale kupiłem se niedawno telefon Redmi Note 9 i za diabła nie mogę udostępnić jego internetu Windowsowi XP. Przy włączeniu tetheringu USB w Menedżerze urządzeń pojawia się nieznane urządzenie pod nazwą RNDIS do którego nie mogę znaleźć sterowników. Może któryś z forumowiczów jest bardziej obeznany w Google ode mnie i, jeśli mogę prosić, pomógłby mi ich poszukać. Z góry dziękuję za wszelkie pozytywne informacje. Quote Link to post Share on other sites
[Ekspert] 47 6,255 Posted April 4 Report Share Posted April 4 https://nethackblog.wordpress.com/2015/04/24/tethering-na-xp/ Quote Link to post Share on other sites
Gremlin86 0 Posted Sunday at 04:06 PM Author Report Share Posted Sunday at 04:06 PM Dzięki, wprowadziłem identyfikator wystąpienia sprzętu do obu sekcji i zadziałało. Chwilę musiałem kombinować a na koniec wyskoczyła mi informacja o niepodpisanych sterownikach. Jeszcze raz dziękuję. Quote Link to post Share on other sites