crowmaster 20 Posted February 5 Report Share Posted February 5 Hej, mam problem z misją w Sanktuarium. Przechodzę ten etap i w pewnym momencie wyskakuje mi błąd, że aplikacja ME3 przestała działać. Taki typowy o wysłaniu raportów lub nie. Próbowałem kilka razy i nic. Czy znajdzie się ktoś, kto ma jeszcze zainstalowaną tę grę i mógłby przejść mi dosłownie kawałek do następnego savepointu? Nie wiem czy to ważne, ale idę w drużynie z Javikiem. Gram po stronie idealisty, ale jakby pojawiły się jakieś decyzje to obojętne jakie działania zostaną podjęte. Pamiętam, że jeden z użytkowników forum miał taki sam problem i ja mu wtedy pomagałem. Może znajdzie się teraz osoba, która mi udzieli pomocy. Mój save w załączniku do wiadomości. 92562 Quote Link to post Share on other sites
Freyka 9 Posted March 17 Report Share Posted March 17 Zmniejsz grafe na minimum, zwłaszcza AA i cienie dynamiczne, i odpal w okienku. Przejdź problematyczne miejsce i wróć do starych ustawień. Quote Link to post Share on other sites